Deletedmom_75 Sonsuz32 Ayina uygun meyvelerle yogurdu karistirin bir yas ustuyse bal falanda sonrada dolap bitti
Minico Sonsuz32 Yoğurt, labne, istediğin mevsim meyvesi (eğer çilek gibi ekşimsi meyve kullanacaksanız biraz bal katıp tatlandırabilirsiniz), yine isterseniz ev yapımı bebe bisküvisi veya robottan çekilmiş yulaf ekleyebilirsiniz
PasifikOkyanusu Sonsuz32 ev yoğurdu ve muzu bir kapta blendir yardımı ile ezin bn yoğurt muz yapıyorum blendirdan geçiyorum aynı danone gibi hiç pürüz kalmiyo şuan altı aylık ilerleyen zamanlarda çileği falanda deneyeceğim
monami_ Sonsuz32 yoğurt labne ve meyveyi karıştırarak yapabilirsiniz labnesiz tam danone tadı olmuyor
Anr5155 Sonsuz32 meyveyi cam rendeylr veya çatlla ezip yoğurda katıyorum bazen labne de ekliyorum yediriyorum bazen meyve emziğine koyup eline veriyorum kendisi yiyor
Alya-Sena Sonsuz32 ben bebegime ara ogun olarak hergun veriyorum yogurt tek sevmiyor boyle bayilarak yiyiyor. 1 yemek kasigi yogurt 1 tatli kasigi labne icine istedgin herhangi yarim bir meyve ben muz ekliyorum.
-_-hUysUzvetatlikadin Sonsuz32 marketlerde toz halde satılan probiyotik mayalarla yoğurt mayalıyorum içine nebze rendele tıpatıp danone tadı oluyor
Duyulurum Sonsuz32 danone bildiğimiz meyveli yoğurt. Bebeğiniz taneli yiyorsa yoğurtla doğranmış meyveyi karıştırın, daha küçükse ezdiğiniz ya da rendelediğiniz meyveyi yoğurtla karıştırın. Biz oğlumla her gün yoğurt meyve yulaf kuruyemis karıştırıp yiyoruz pişirme vs yapmadan.