Poyrazzz34 Hanımlar ilk uçak yolculuğumuz olucak bebeğim 9 aylık mama içiyor uçakta termos mama yanıma alabilir miyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim valize mama vs koyduğumuz da sorun yasarmiyiz bilgi verir misiniz
Elika00 Poyrazzz34 valiz serbest uçakta sadece sıvı sorun oluyor yani 500 ml sıcak su akıp hazırlayabilirsin onun dışında yiyecekler sorun yok sadece sıvı da sınır var
9mart Poyrazzz34 valla canım ben İstanbul’dan Diyarbakır’a gelirken aldım sorunda yapmadılar sende al bence güvenlik alakalı bi şey uçakta bebekler için hostesten su istiyebillirsin ben aldım hatta onlar hazırladı bi de küçük mama gibi çorba dağıttılar ek gıda veriyorsan isteyebilirsin
zeyn6 Poyrazzz34 4 aylık bebeğimle ankaradan urfaya gittik uçak yolcuğu 1.30 saat öncesinde bin in 2 saati geçti uçaktaki vakit termosta sıcak su pet şişede diğer su mama kabı hepsi yanımdaydı ayağımın altına aldım kimsede sormadı. Bir ara huzursuzlandı emzirdim sakinledi. Kocam uçakta panik olduğu için kemeri sökmeme izin vermiyodu karışmasa hep emzirirdim çocuğumu daha sakin bir yolculuk olurdu uyurdu oda😁
Almilam_ Mama kutusu termos ve her türlü bebek yiyeceğinde hiçbir sıkıntı yok ben de 3 gün önce seyahat ettim 9 aylık bebeğimle. Kalkarken mama,inerken emzik verdim sorun olmadı
Poyrazzz34 Almilam_ evet bende basıncdan etkilensin sorun yaşayalım istemiyorum teşekkür ederim bilgileriniz için
100710 Almilam_ Canım mama termosu yani sıcak su ve yanıma cam şişede soğuk su var ikisi 1 kilo gelir sorun olur mu
Guley Poyrazzz34 bende şu tavsiyeyi vereyim eğer bebeğiniz havadayken uyursa ve inişe yakın hala uyanmadıysa iniş esnasında ya uyandırın ya emzirin ya da emzik kullanıyorsa verin uykudayken basıncın şiddetiyle uyanınca sakinleşmesi çok zor oluyor