Esmakalaa Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık emziriyorum ama emme süresi önceki ayına göre kısaldı 2 dk emiyor sonra istemiyor uyuyor bazen 1 saat sonra uyanıyor öyle emziriyorum bazen 2 saat sonra uyanıyor öyle emiyor uyanıkken ilgilenirken emmeden 1 saat duruyor ama memeyi vermek istediğimde ağlıyor emmek istemiyor sadece acıktığında alıyor eskiden sık sık emerdi şimdi acıktıkça emiyor ama az emiyor üzülüyorum az emiyor diye sizce bu durum normal mi.
Su348 Bugün doğumdan sonra ilk reglimi oldum acaba onunla mı alakalı bilmiyorum ki Habibeayliz32 Esmakalaa
Su348 Benim bebeğim de 3 aylık yaklaşık bir haftadır az emiyor, emmek de istemiyor çok nadiren memeyi verebiliyorum ağlıyor almıyor, uykuya geçerken de sorun yaşıyoruz, çok mız mız oldu
Habibeayliz32 Resmen aynı şeyleri yasıyoruz benım bebegimde 2.5 aylık 3 e girecek cocuk dpgru durust emmıyor uyku halinde uzun emiyor başka turlu uyanıkken asla almıyor aglıyor ittiriyorr nedenş be ki acabaa sizde de aynı şeyler olmusş
Habibeayliz32 Su348 bende oldum regl 2 gun oncee onla alakası olabilirmi ? amaa benm bebegm 2 haftadr yapıyor ve dpgduhundan beri bu emmeme huyunu ara ara yapıyordu gogsumu ıttırıyordu
Esmakalaa Su348 regl olduğunuz için bebeğin öyle yaptığını sanmıyorum çünkü ben daha regl olmadım ama aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.
Gmze52 Habibeayliz32 regl olmayla alakası yok bence ben olmadım benim bebeğimde aynen öyle eskiden can atardı şimdi zorla emiyor. Etrafa ilgisi çok arttı sürekli etrafı izlemek istiyor sizin ki de öylemi
Habibeayliz32 Humosunannesi benm bebeğimde 2 ay 23 günlğk 😃 aynı zamanda dogum yapmısız bnmde yapıyor az emıyor bazen hiç emmek şstemiyor yanı uyku halinde emmeye mi alıstı onumu huy edındı bilmıyorum gozu acıklem cok nadşr emer ittiri genelde ve cok aglar istemez yanı ve gittigm yerlerde cok zorlanıyroum allahtan bebek arabasımı sevıyor avm lerde arabada uyudugu için kolaylıkla emer amaa anlamadm sorunu bn ya
Humosunannesi Habibeayliz32 benim tazyikli sütüm var bi ara ondan boğuluyordu korktu biraktı. Sonra alisti ara ara genzine kaciyo ama toparliyo sonrasnda. Sağıp biberonla da veriyorum kilo alımı iyi olsun diye cunku doydugundan bir turlu emin olamiyorum. Bebegim doymuyor batakliğındayım resmen 😑😑
Oglusgul 3ay 2günlüğüz benm bebeğimde aynı eskisi kadr emmiyor artk ve emerken aniden sinirleniyo sütüm mü azaldı noldu anlayamıyorum 4 , 5 gündr bu byle
Humosunannesi Oglusgul sağım yapıp kontrol ettiniz mi ne kadr ciktigini ya da bebek emmeyi biraktiktan snra elinizle sıkıp baktınız mı süt geliyor mu dye.
Bebekcino 2ay 23 lük benimkide meme reddi yapmaya başladı 2 gündür ağlıyor almıyor meme sağıp verince içiyor Allah yardım etsin hepimize
Humosunannesi Bebekcino benimde öyle. Ilk baslarda cok stres yaptim emmiyor diye ama sakinlesip dusununce anne sutu aliyo sonucta neyle alirsa alsin dedim verdim biberonu. Ara da beni arada biberonu kullaniyor bakalim 6. Aya kadar bi gelebilseydikk