Kubra226 Sağlık ocağınin D vitaminini önerilmiyor hangi damlayı kullanmam gerekiyor bir de kav damla biz 4 ayligiz
Melekbas Kubra226 ocean d vitamini bestrion kan damlasi kullaniyorum ocean depolari bos oldugu icin biraktim
Sedoa_ Kubra226 youplus d vitamini sidefer demir damlası. Ocean değerleri çok yükseltmiyor diye vermedi doktorum. Sidefer de kabız vs yapmasın diye verdi. Youplus spreyli hem de içeriği temiz . Sidefer de damlalıklı
Sekerpare_ Sedoa_ Sidefer çok görüyorum canım ocean a göre daha mı iyi. D vitamini ocean kullanıyorum bugün 4 aylık oldu kızım kan için bilemedim oceandan daha iyi ise onu alayım
Kubra226 Sedoa_ sidefer önerdi şimdi doktorum nasıl kullanıyorsunuz aç tok fark eder mi bide kilosuna göre damla ver demiş
livanurvealpinannesi61 Melis1706 hepsinin içeriği aynı değil malesef sağlık ocağının verdiği damlaların içeriği temiz değil içinde BHA krem esansı paraben var.
Melekbas Kubra226 kan depolari cok dusuk cikti ocean i 4. Ay baslamama ragmen 9. Ayda kan sonuclarin sonra degistirdim
kelebek_17 Kubra226 ikisinide ocean kullanıyorum. d vitaminini kendim aldım, demir’i doktor önermişti.
ebru_32 Kubra226 canım D vitamini 1 yaşına kadar 3 damla verilir sağlık ocağının verdiği D vitaminini kullanabilirsin piyasadaki D vitaminlerinin hepsi aynı fakat Demirler farklı içerikte olabiliyor onu deneyip çocuğuna Hangisi iyi gelirse onu kullanacaksın
Sedoa_ Kubra226 fark etmiyor dedi özellikle normalde ben sütle peşpeşe verilmes diye biliyordum ama böyle dedi doktor