Bulutumsubiri Bebeğim erkek beş aylık tam. Kafa çevresi 44,5. Endişelendim çünkü 6 aylıkken 44 olması gerek %50 persentilde. Şimdiden aşmış. Sizin kaç yazar mısınız ayını ve kafa çevresini
asrinhatasi Bulutumsubiri e nabızdan baktınız mı maxsimumu kaçmış? Bazen ortalamanın üstünde olabiliyor
Nrc-2 Bulutumsubiri çok büyük bir fark yok takılmayın buna. Benm kızımın da ayından küçük gidiyordu sonradan yakaladı. Sıkıntılı durumlarda doktorlar hemen bilgilendirme yapıyorlar zaten tedbir amaçlı🌸
MeetJoeBlack Bulutumsubiri şimdi baktım da 5 aylıkken 45miş. 9. Ayda kan tahlili verirken doktor ultrason da çektirmişti normal çıktı. Bizim biraz da genetik çünkü babasının da kafası biraz büyüktür. Doktorunuz sıkıntı yok diyorsa yoktur diye düşünüyorum.
dikkatbebekvar Bulutumsubiri o genetiktir ya da boyuna göredir. Benim bebegimin de kafası büyük ama saglık ocagındaki hemsire boyuna göre normal dedi. Benim de bebekken büyükmüş bide. Su an 5 aylık ama daha ölçtürmedik. 4 aylıkken 43 cm di boyu 64. Dogdugunda da kafası 37 cm dogdu sizin kactı