Ess92 instagramds redpill Shorts diye bir sayfa gördüm. Kuzenim takip ediyor. Güya evrimsel psikolojiden bahsediyormuş.. evrimsel psikolojiyi bilmesem yicem. Kadın değeri evli olduğu adamın değeriyle ölçülür kadın evli olmak istiyorsa kadın olmalıdır yoksa boşanıp önüne gelene verebilir gibi saçma sapan mide bulandırıcı düşünceleri var.. cinsiyetçilik erkeklerin savaşlarda ölmesi ve maden ocaklarında çalışmasıdır diyor. Savaşları başlatanlar da erkekler değil mi? Geçmişte kadınlar polislik mühendislik yapamıyordu şimdi yapıyorlar.. gelecekte de maden ocaklarında çalışırlarsa düşüncelerinin saçmalığını kabul eder mi acaba bu gereksiz şahsiyet merak ettim.. sabah farkettim sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinizi merak ediyorum.. Bu redpill olayını duydunuz mu daha önce?
BelaCivciv Ess92 Ayy duydum ve gördüm daha önce bu incelleri😅 Yorumları, yazdıkları ve savundukları şeyler krize girmelik. Hele şu Tate miydi neydi adı, şarlatan başı çekiyor. Reziller ya baştan sona. Kadınlar bile var destek veren🫠
okuyor Ess92 bir ara o adamı linclemislerdi. Çok gündem olmuştu. Hala devam mı ediyor , müthiş özgüven
Ess92 BelaCivciv evet yorum yapan kadınları da gördüm.. hala hayvanlar aleminde zannediyorlar kendilerini düşünebildiğim tek şey bu.. kendi mantıklarını nasıl oturtuyorlar inanıyorlar onu çözemedim bir türlü.. belki beni aydınlatan çıkar diye yazdım
BelaCivciv Ess92 Yok ya, kadınların erkeklere her alanda ve konuda hizmet etmesi, sözünden çıkmaması gerektiğini savunanların bir mantığı olduğunu düşünmüyorum ben
Ess92 BelaCivciv kadın rolü erkek rolü belli olsun diyerek sanki çok mantıklıymış gibi yansıtıyor kendisini.. evrimsel sürecin bir noktasında hayvanların ve insanların farklılaştığını hesaba katmıyor.. ama bu kadar destekçi toplaması enteresan
Ess92 okuyor nasıl linçlemişlerdi? Yani karşımda bu adamı savunan biri olunca sakin kalıp mantıklı hareket edemiyorum..
okuyor Ess92 Instagramda Dr. Redpill diye hesap vardı. Gerçekten doktor. Plastik cerrah. YouTube sayfası da var youtube videosundaki söylemleri ve bunu söyleyenin doktor olması nedeniyle bir ara aşırı gündem olmuştu. Konuyu net hatırlamıyorum. Ama herkes lincliyordu. Açıklama falan yapmıştı.