queen_mom Kızlar kızım 5 ay 5 günlük.5. ayına girdiğinden beri değişti.geceleri çok sık emmek için uyaniyor.ve emerken uyumak istiyor hep. böyle değildi nasıl oldu anlamıyorum. Sabah çok çok erken uyanıyor gece de devamlı uyaniyor memede uyuyor ama ben uyuyamıyorum düzgün. Yatarak emziremiyorum oturuyorum devamlı.gececek mi bu .5. aya özel birşey mi 4 ay bile böyle olmadı.
Kdm queen_mom bizde 5. Aya gitmek üzereyiz benim oğlumda uyumadan önce emmeye başladı normalde memeye aşık bir bebek değil sanırım dönemsel bir şey
Bugleminannesi28 queen_mom 5 aylık şuan asisinda sonra 2 gün dediğiniz gibi zorluk çektik sonra yine kendi sistemine döndü gece 1-2 kez kalkar 23.00 da uyur 7.30-8 de kalkar emerek uyuyor hep ama bu aralar emdikten sonra koluma alıp pis pis diyerek veya yatağa koyup pis pislayarak uyutuyorum kendim uyku eğitime basliyorum bugün itibariyle
Yigitinannesi0312 queen_mom benim sürekli sallamak istemesi yüzünden bu durum hoşuma gitti bizimde.oyle ama çok değil iki kez kalkıyor emmek.icin
queen_mom Yigitinannesi0312 bende normalde sallayarak uyutuyorum.ama bu ara emerek uyumak istiyor.oyle olunca çok yoruluyorum gece sallasam daha iyi diyorum yatark emzirmeyede korkuyorum bişey olur uyursam diye
queen_mom Yigitinannesi0312 benim bebeğim beni emzik olarak kullanmaya başladı gündüz de öyle sürekli emmek istiyor tok olsa da. Emzik 3. Aydan sonra almamaya başladı 😥
Yigitinannesi0312 queen_mom herkwse kolay gelen farklı demekki bende emerken uyuyor isye sallamayi bıraktık diye seviniyorum
queen_mom Yigitinannesi0312 sizin ki iki kere uyaniyormus o da beslenmek için normal. Benimde öyleydi 5 gün öncesine kadar. Sizin bebeğiniz kaç aylık peki
gulshnnn benimki de öyle, 5 ay 9 günlük. Çok sık uyanıyor emmek , kucak sarılmak istiyor. Dişten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
queen_mom gulshnnn evet olabilir dişleri çok kaşınıyor zaten.bide çok hareketlendi.yataga vuruyor elini ayağını sürekli tak tak ses çıkıyor yataktan ona da uyaniyor galiba .
queen_mom Bugleminannesi28 inşallah başarılı olursunuz.ben geçen gün denedim kendimce yok uyumuyor sallamadan yada emmeden.sabirli olmak gerek ben uyumayınca pes ettim salladım.gec uyuyormuş sizin bebiş.benim kızım 20.00 _20:30 uyumuş oluyor en geç . Uyku düzeni güzeldi ama bu ara bozuldu işler
Bugleminannesi28 queen_mom bizim bebiş geç uyuyor gündüz uykuları düzensiz 8.30 ta yatiyor ama 23.00 de tekrar uyanıyor gündüz 3 saat uyuyor toplam ama saatleri düzensiz gece ama çok rahat uykumu alıyorum 8-9 saat uyuyor benim için önemli olan gece evet başarabiliriz uyku eğitimi aldım ufak ufak danışmanlık yapıyorum zaten eğitimi vermiştim aşıdan sonra saatlerimiz şaştı 4.ay ayağından sonra hep..azimli olmak lazm sonunda gerçekten çok rahat ediyor insan
queen_mom Bugleminannesi28 bakalım bende şu 5. Ayı atlatayim yine denerim uyku eğitimini.insallah baracacagiz ☺️