Brsmom Kozlar gratisde cilt bakımı yapıyorlar mı ve fiyat nedir? Ayrıca cildime özel makyaj malzemesi almak istiyorum ama deneyerek orada oluyor mu ? Veya böyle bi marka var mi 💕
durukusunannesi_ Brsmom gratiste öyle bişey yok maalesef. Makyaj malzemesini deneyen benim bildiğim Mac var ama cilt bakımı fln öyle yerlerde yok olacağını sanmıyorum
nurelem Brsmom Gratis ürünlerini çok kullandım mesela rujları felan istediğim gibi kalıcı değildi, fondotenini hiç tenime uyduramzsim zaten. New well derma cover fondoteni var uygun fiyatlı hemde aşırı derecede güzel kapatiyor oneririm
Mavi1 durukusunannesi_ cilt bakımı var gratiste nasıl yok senelerdir var hatta . Siz gitmediğiniz için bilmiyorsunuzdur . Ben 4 sene önce gittim cok memnun kaldım Brsmom
Abcdefgh Brsmom Gratis beauty bölümünde yapılıyor yaşadığınız şehirde varsa yaptırıbalirsiniz birde tüm mağazalarda bulunmuyor deneme ürünleri halen yok maalesef. eski Gratis çalışanıyım ☺️
durukusunannesi_ Mavi1 şehir şehir değişiyorsa bilemem burda yok. manikür uygulaması bile yeni başladı o da burda yok
Brsmom Abcdefgh tamam canım çok teşekkürler ☺️ malum gözaltilarm çok mor onun için istiyorum. Pudra da cahthren arley den vazgeçemedim