Aselim01 Yagmuryabaci41 sarimsak ,karanfil bunlardan disinize bastirirsaniz gecer birde tuzlu su ile gargara tek bildigim yontem bu cok gecmis olsun 😟
Kararsizaney Yagmuryabaci41 aynı dert bende de var artık bademciğime vurdu ağrısı geçmiyor geçmiyor Allah yardımcımız olsun
Yagmuryabaci41 Aselim01 benim bebeğim dış cikargiyor onun için sormak istemiştim belirtmemisim kusurabakmayin
Aselim01 Yagmuryabaci41 aaa yesil taze sogani eline verebilirsiniz biz oyle atlattik ates yaptigi surece de calpol verdim
emremine99 Aselim01 canım bnde soğan düşündüm ama hadi koparirsa hani birazcin gitse Allah korusun ben veremiyorum versem mi ki yanında mi durcam
B1elf emremine99 kac aylik benim cocugum 16 aylkk hala birsey yerken ben yaninda otururum gözüm hep onda olur neyin bogazina kacacagi belli olmaz
Aselim01 emremine99 yani zaten verip oyle tek basina birakma canim ben de tek birakmadim bisi yedirirken bizimki 8.5aylik yani bebeklerin akli yetmez suan kut koparır yutar allah korusun dikkat et gecmis olsun minisimize