deniiiza Annelerim oğlum 2 gün sonra 16aylik olacak. Bebek için olan parçalı puzzle aldım. Pek yüzüne bakmadi😅 daha erken mi acaba sizin bebişler ne zaman yapmaya başladı
Asyaveannesi04 deniiiza benimki de ben yaparsam yanıma gelip bakıyor yapmıyor 16 aylık ikili puzzle bizdekiler de
BuzluKahve deniiiza ilk önce tek parçalılardan başlayın hani şu ahşap üzerine tek tek takılanlar. Onlara alıştıktan sonra iki-dört parçalılara geçersiniz. Ben 8-9 aylıkken vermeye başladım, sünger gibi olan iki parçalıları. Sonra arttırdım sayıyı.
Noname21 deniiiza ikili puzzle dan ziyade ahşap puzzle lar var hayvanları yerleştiriyorsun büyük onları sever şimdilik
Asyaveannesi04 deniiiza belki çocuktan çocuğa değişiyordur ama tam anlamıyla yapmıyor bul takları felan yapıyor lego duplo aldım altına zemin aldım bazen onları takıyor
deniiiza BuzluKahve Noname21 onlari 14ayliktan beri yapiyo yerlerine dogru yerleştiriyor o yüzden ikili aldim ama ilgilenmedi pek😅
-_-hUysUzvetatlikadin deniiiza acele edip beklentiye girme bende hevesle aldım ilgilenmemişti ancak şimdi oynuyor indirimdeydi galan kaçırma tabi. Aslında şu da var her çocuk bir değil bir dene baktın oynuyor öyle alırsın