Busraaa333 Kızlar 19 aylık iştahı yok hiç bir iştah şurubu markası veya şunu yap yer bunu yap su şekilde ver yer diyebileceğiz ise öneri var mı ? Ufak bir öneri bile olsa çok mutlu olurum
livanurvealpinannesi61 Busraaa333 babybomb deneyin düzenli kullanın biz onunla şuan daha iyiyiz kızıma faydası oldu. Birde önüne koydunuz kendisi de yemiyor mu.
Birminikannesiyim Busraaa333 23 aylık zorla veririm hala düzene girmedi patates ekmek bisküvi makarna pilav yoğurt dışında bişey yemiyor yemeklerin suyunu yada çorbayı ekmekle vermeye çalışıyorum asla yemiyor yeme problemi bitirdi beni bide 3 aylık bebeğim var çok zor oluyo
Aylakiz0-6 Busraaa333 karadut özünü sulandırıp meyve suyu gibi suluk veya biberonla verin tadı çok güzel ve oğlumun iştahının açılmasında baya işe yaradı. Bir de öğünler arasında 3 - 4 saat bırakın aç kalsın o zaman en azından tadına bakıyorlar mecbur
Busraaa333 livanurvealpinannesi61 Ben onu araştırayım o zaman çok teşekkür ederim Yok yemiyor çok üzülüyorum aşırı Ön yargılı bilmediği tatlara karşı makarna ile bile tanışamadı
Busraaa333 Birminikannesiyim Sizin için tabi daha zor Küçük bebeğimiz olduğu için🥹. Bu durumu o kadar çok takıyorum ki sürekli aklımda. aklımdan çıkmıyor Tüm gün aç dolaşıyor.