bebegimleyim Kızlar doğum sonrası oluşan çatlaklarınızla ilgili bir şey yaptınız mı? Krem kullanmak vs gibi çok rahatsız oluyorum .
Kucukprensss bebegimleyim şuan sarı kantoron yagı sürüyorum kırmızı çatlaklar beyaza döndüğünde kırmızı kantoron deniycem iyi geliyor diye duymuştum
_BabyYoda bebegimleyim cellicaderm var ondan aldım daha kullanmadım ise yarar ins. Yaramazsa da cok kafaya takmıyorum kalsin öyle 😂
kolonyalimendil bebegimleyim ya krem filan fayda etmiyor diyo kimisi bilmiyorum ki 🥲 benim göbek yanlarım diz kapaklarımın arkası üst bacağım ve memiktolar çatır çatır çatladı şimdi ben ne cesaret ile ikinci bebe yapam 🤣🤣
Farketmez bebegimleyim benim göbeğim hıc catlamadı ama bacaklarımı iç kısımları yukardan asagı kadar çatlak oldu suan 16 aylık kızım çatlaklar yok olmaya başladı herhangi bısey kullanmadım
Songulhiranur Şurada durayım. Doktorum bana scarex kullan demişti. Bir süre kullandım ama devamını getiremedim.
bebegimleyim Dikiş izi için doktorum contractubex vermişti bende bir iki kez onu sürdüm Ama bebe yoğunluğundan unutuyorum genelde eğer böyle kremler işe yarıyorsa dikkat edeyim kullanmaya 🥲
Farketmez bebegimleyim evet kırmızıdan beyaza dönüştü suan beyazlarda yok oldu ama doğum sonrası bacaklarımda cok ağrı vardı degerlerımde folat ve d vıtamını eksık çıktı onları kullandığımdan beri ağrılar geçti çatlağın ıyılesmesıyle alakası varmı bılemıyorum