Cinarim Merhaba yeni katıldım 28 günlük oğlum var ve çok gaz sancısı var günde bi iki defa anca yapıyor biraz bilgi verip yardımcı olur musunuz?😣
Elifkaraca Cinarim canım her emzirdikten sonra sırtını sivazla gazını çıkart masaj yap surekli vücuduna bacaklarını karnına dogru götürüp getir emin ol rahatlıyacaktır en son ihtimal doktora götür o sana gaz icin damla vericektir onu kullanırsın
Esrabayrakdar Cinarim masaj yapın ayaklarını karnına doğru cekin zeytibyağı ile karnınu ovabilirsiniz ben cok ağlayınca yüzüstü yatırıodum kendisi cıkarıodu cok şükür atlattık
balcicegin_annesi Cinarim kimyon yağı al aktardan canım ben hem gaz giderici hem kimyon yağı isle masaj yaptım karnını şimdi hafif atlatıyor
Sltnncr Tatlım biogaia diye bir gaz damlası var ben onla çözüm buldum çok şükür doktoruna sorup dene bı istersen
Ertugrulunannesi ebeaysee var instagramda sayfasna bakn videosu var uygulayn benmde erkek bebegm var dogdugndan beri uyguluyorum cok faydasnı görüyorum hem gaz icin hemde kakasnı yapamadgnda
Cinarim Ertugrulunannesi ebe Ayşe'yi bende takip ediyorum aynı hareketleri bende uyguladim ama ise yaramadı