_BabyYoda Merveahmettoprak 1 bucuk ay oldu dogurali 19 kilo aldım 14 kilosu gitti. Ama 2 haftadır vermiyorum da almiyorum da çünkü iştahım acayip açık
Sgjldah Merveahmettoprak ben 7 kilo almıştım 14 kilo verdim doğumdan sonra şimdi 6 kilo almışım çok çabuk alıyorum 5.5 aylık kızım artık diyete başlayacağım kız ek gıdaya geçince
Asyaveannesi04 Merveahmettoprak 20 kilo almıştım doğumda 6.aydan sonra düzenli bir şekilde verdim şuan 54üm😍
_BabyYoda Merveahmettoprak hic bir şey yapmadım emzirince sürekli su içiyorum günde 4 litreyi buluyor ağzım yüzüm kuruyor. Her şeyi yiyorum ilk günler cok hizli verdim ama 2 haftadır ayni kiloda kaldım öyle fit falan düşünme 89la doğum yaptım ben 😂
Mamytime11 Merveahmettoprak ödemdi çoğu 10 kilo gitti gerisi de aralıklı oruç yapıyorum şuan sabah 12 kahvaltı akşam 6 akşam yemeği arada çay hurma incir vs spora da döndüm hedefim doğum kilomun da 5 kg altına düşmek
Mamytime11 Merveahmettoprak 84 le doğurdum 10. Gün 72 filandım şuan 67 yim aslında kilo vermem yavaşladı artık hedefim haftada 1 kilo
_BabyYoda Merveahmettoprak benim bir de lohusa depresyonum vardı ilk günler hic bir şey yiyemiyordum sürekli ağlıyordum gozyaslariyla kilo veriliyorsa o da olabilir 😂
Kuzeynd Merveahmettoprak bende 22 kilo almıştım hemen 15 kilosunu verdim ama 7 kilo bana kaldı gitmiyor bebeğim 8 aylık oldu ama diyet spor hiç birşey yapmadım emmedi de hiç artık diyete spora başlamam lazım ☹️