Songulozel 20 aylık erkek bebek sinir krizleri kafasını yere vurma ağlama krizleri inat herşeye ağlıyo başa çıkamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
Pnarr94 Songulozel Bizde 20 aylığız kızım bağırıp ağlamaktan sesi çatallaştı artık çok üzülüyorum her şeye kızıyor bağırıyor ağlıyor 😒
Aselllll Songulozel tepkı vermemelısınız mımıkle bıle sonra sakinleşince konuşun boyle yapman bısey degıstırmıyır senın canın acıyor dıye
Ndrg-12 Songulozel 28 Aydan selamlar artarak devam ediyor. Yapacak tek şey istediğini yapmamak ve sabırlı olmak. Her istediğini yaparsan iş çığırından çıkıyor
Zlm Songulozel durumu kabullenip geçmesi için bol bol sabır duası ve beklemek başka bir çözüm ben bulamadım şahsen
Esomi Songulozel 28 aylığız kelin ilacı olsa başına sürerdi. Arabada babasının kucağına oturmak istiyor. Arabaya binmek bir işkence oldu artık bizim için. Tehlikeli senin yerin burası diye gösteriyoruz konuşuyoruz yok. Arka tarafta ağlaya zırlaya yolculuk yapıyoruz. Tükendim🙁🙁
Milena11 Songulozel ah ah bizimde yanı 21 aylık demin uykudan uyandı bianda cinnet geçirdi ağlamaktan kendini kusturdu tam 1 saat sakinleştiremedim. En son banyoyla kandırdık öyle sakinleşti. Sıkıntısını da anca çözdük çoraplarını giymek istemiyormuş valla napıcaz bilmiyorum
Linaoykum_ Songulozel merhabalar kızım 21 aylık olacak bu ayın sonunda sanırım bizde yavaş yavaş o sendromları görmeye başladık 🫠 sinirlendiği zaman beni cimcikliyor saçlarını yoluyor
Songulozel Krizler tamam ama neye sinirleniyor o an ne istiyo anlayamıyorum Bi anlasam çözülecek sanki sadece ağlıyo