Araseymen Yagmur988 35 günlük 3 gün ne meme ne biberon isteyerek tutmadi.içirene kadar kan ter içinde kaldim cok şükür geçti bugun normale döndü hersey.
anorganikanneeee Yagmur988 dudak bağı ya da dil bağına baktırdınız mı. Maalesef bu durum doktorların gözünden kaçıyor. Bir çok bebek bu sebepten memeyi bırakıyor
Zehrachn0 @“Yagmur988” bizde de aynı sorun var 2 ay 18 günlüğüz ne yaptıysam olmadı beberon ve emzik kullanıyorum o yüzden mi diyorum ama gece emiyoe sabah almıyor uyanıkken
Yagmur988 Zehrachn0 Ben mamayla besliyorummm öyle tükendim kiii okadar çaresiz kalıyorumm ki ancak uykusunda ve günde bir iki kere gönlü olursa içiyor onun haricinde ağzının içine sıkıyorum kusmasın diye mama 40 dk ancak bitiyor çok zoorrr
Zehrachn0 @Yagmur988 çok iyi anlıyorum sizi bende sağım yapıp veriyorum 2 defa geri kalan öğünler hep mama veriyorum sağmak da çok yorucu ve acılı inşallah bi çözüm yolu buluruz 🙏
Umaykizim19 Zehrachn0 sağdıpınız zaman ne kadar süt çıkıyor ve ne kadar veriyorsunuz ? Kaç saate kaç cc ben de sağıp veriyorum merak ediyorum. Bebeğim 15 günlük
Yagmur988 Zehrachn0 Gecmicek gibi bilmiyorum inşallah sizinki geçer ben bı şekilde aglasada veriyorum
Yagmur988 anorganikanneeee Baktırdım canım herşey normal evde her markanın maması var hiçbirini içmiyorr