gozde_88 Merhaba 7 aylık bebeğim var kulaklarında akıntı oluyor . Bebekler için olan kulak temizleme çubuğuyla temizliyorum ama tekrarlıyor. Başına gelen oldu mu ?
Cankusssssss gozde_88 canım kulakta akıntı normal değil mutlaka Dr gotur biz çok çektik ondan Dr en temel kural burun tikanmayacak yoksa kulağına vurur demisti
Mel-sin Benim kizimda da varmış kulağında enfeksiyon. Bı ton ilaç kullandık 2 haftadır hala devam ettiğini söyledi KBB. 11 aylık. Ne geçmeyen enfeksiyonmuş arkadaş. Hala inliyor çocuk uyku arasında ve sürekli kulağını tutup kaşıyor.
gozde_88 Mel-sin kulağını tutmuyor öyle anlayamadığım bir ağlaması da yok acaba normal bir akıntı mı ben de bilemedim . Doktora gitsem direk antibiyotik verir diye düşünüyorum 😦
Mel-sin gozde_88 Siz akinti olduğunu düşünüyorsunuz ama ya akıntıdan fazlasıysa? Ya da tedavi edilmezse akıntıdan daha fazlasına cevirirse? Kızım gibi haftalardır iyileşmez sonra
Kumsal Orta kulak iltihabinda akinti olmaz cocuk normalinden daha fazla çok kötü aglar ve ateş yapar başima gelmisti cunku orta kulak iltihabi olan cocugu asla durduramazsiniz aglamaktan
gozde_88 Kumsal bizde öyle bir ağlama yok ama kulağının içinde kir oluyor ben mi abartıyorum onu bilemedim işte 🤷♀️