Vcan Kızlar bebeğim 4 ay 25 günlük besin alerjisi olduğundan diyet yapıyorum ve fakat o emer emmez kusuyor ama nasıl günde belki 15 20 defa kusuyordur nedenini bilen veya çözen var mı
aysenurkerem Vcan ne zamandır böyle ? Reflü olabilir yada bir enfeksiyon belirtisi de olabilir doktora gitmeniz gerek
Glsmebrar Vcan canım bende aynı durumu yaşadım reflü olabilme ihtimali ile reflü yatağı aldım şu an çok çok iyi msşallah eskiye göre tavsiye ederim
Omerligunler Vcan benim kide kusuyor doğduğu günden beri dr reflu dedi kilo alımı ıyi öldüğü içinde müdahele etmedi alerji teşhisini nasıl koydu dr
Ebruko Bu burada öğrenebileceğin bişey değil bence. Günde 15 20 kere dolu dolu kusması da normal görünmüyo. Bir doktora sormalısın bence.
Vcan Ebruko doktoruma tabii ki danıştım ben başına böyle bir şey gelip çözüm bulan var mı onun için açtım bu postu
Vcan aysenurkerem doktorum besin alerjisi sebebiyle böyle olduğunu söylüyor nerdeyse iki haftadır böyle
Deletedmom277 Vcan diyetinizde kaçak var mı ? Besin alerjisi reflüyü tetikler. Diyet yaptığınızda kusması azalması lazım. Diyetiniz de neler var
Vcan Deletedmom277 sanmıyorum çok dikkatli besleniyorum tavuk yumurta domates kuruyemiş tahin dana eti süt ve türevleri hatta kırmızı biber glüten
Vcan Omerligunler egzama kakada kan deri testi. Benimkinin bu ay kilo alımı düştü. Mamaya mi başlatır ek gıdaya mı bilemiyorum
Omerligunler Glsmebrar uyanıkken okeyde mesela gece olmuyor o iş gaz çıkaracak derken uyanıyor uykusu açılıyor