Araslarcaaa Merhaba güzel anneler tüp mide olmak istiyorum. 105 kiloyum çocukluğumdan beri kiloluyum artık canıma tak etti bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum. Olan var mı bana yardımcı olur musunuz artıları eksikeri nelerdir bilgilendirir misiniz
Damlasu23 Araslarcaaa annem oldu yıllar önce 110 kiloydu 6 saat ameliyatı sürdü çıkınca bir kaç gün su içmek yok yemek aynı şekilde sadece dudaklarını ıslatık 3 gün sonra sıvı 1 hafta sonra çorba 2 hafta püre ama çok kusuyodu bişey yiyip içince midesi almıyordu 5 yıl oldu arada kusuyo ama zayıfladı
Araslarcaaa Sevce19ceren hayır olmadan.diyete başladım şuan böyle devam ediyorum.oğlum 1 yaşına girecek cuma günü memeden kesmem lazım doktor öyle dedi. Memeye çok düşkün onada çok üzülüyorum. O yüzden hem bu sebepten hemde artan fiyatlardan ötürü diyet +spor yapıyorum şuan inşallah vereceğim yavaş yavaş
Sevce19ceren Araslarcaaa diyet ve sporla vermenizi çok isterim.Ameliyat güzel ama zorluklarida var.Bebeginizin biraz daha büyümesi lazım.1 yilligim 17 bine ameliyat oldum şuan 45 bin diyormuş doktorum ciddi fiyat artışı var
Sevce19ceren Araslarcaaa çok abartli fiyatlar malesef şuan estetik operasyonlar planlıyorum tek bölgeye 50 binden kapı aciyorlar