Yavuzunannesi_ Merhabalar ya bu 4. ay atağı ne zaman biter artık takatım kalmadı uyumuyor emmiyor sürekli mızmız bi halde kucaktan başka bi yerde uyumuyor kollarım belim artık iflas etti. Tam olarak kaç hafta sürüyor? Daha kolay atlatabilmek için önerisi olan var mı ? Lütfen bi el atın şu işe tecrübeli olanlar.
Sedoa_ Yavuzunannesi_ 20 gün sürdü bizim geceleri uykusuzluktan artık delirmek üzereydim bir de ramazandı kocam oruç yardım da edemiyor annem oruç gelemiyor 🫠🫠
Kelebekcikk5 Yavuzunannesi_ aynı şeyleri yaşıyoruz. Gündüzleri 20 dakikayı geçmiyor uykusu gece 12-1 de yatıyor 4 de uyanıyor 6-7 ye kadar uyanığız sonra da 10 da kesin uyanıyoruz. Uykuya da sadece yatarak emzirdiğimde dalıyor.
Busrgok Yavuzunannesi_ bnm bebegmin 3 bucuk aylik disleri patlamjs sizde bi bakin erken ama olabliyo distende huysuz olablr bmmkide boyleydi
Ayzeh Bebeginizin uyumasi icin once emzirin doyduktan sonra kucakta uykuya dalmasini bekleyin yalniz oda karanlik olsun ve kisik sesle ninni acin Uykuya daldiktan sonra yataga koyun umarim isinize yarar. Ben suanda oyle yapiyorum
Yavuzunannesi_ Ayzeh uykuya dalıyor yaklaşık yarım saat felan bekliyorum iyice dalsın diye yatağa koyunda ne uyanıyor. Denedim dakka olarak daha erken koydum yok geç koydum yok gündüzleri özellikle hep uyanıyor yani
Keremikobayky Ayzeh sağlıklı bi uyku eğitimine geçiş için 3. Aydan sonra uyku belirtisi vernce emzirp kucakta pış pışlayıp tam dalmadan gözler hafif kısılmaya başlayınca yatağına bırakıp kendi dalmasını sağlamak gerek. Tamamen uykuya dalmaya eğer kucakta alışırsa ileriki aylarda bu alışkanlığı sürdürmek istiyorlar annelerin sırtı beli gidiyor 🥲
NilDua Yavuzunannesi_ beşiğe koy burdaki pış pışı aç eline oyuncak ver yorulup uykuya dalacaktır he bide emzik tak
Yavuzunannesi_ Sedoa_ peki şimdi nasıl düzeni ben bir daha eski uyku düzenine dönemiycek böyle alışacak diye de korkuyorum. Sürekli böyle kalırsa vay Halime 🥴
Sedoa_ Yavuzunannesi_ geceler düzeldi gibi yani saat başı kalkmıyor artık 3 saat uyuyor genelde. Öğleden sonra uyumuyor zorla uyutuyorum
Baklavanida Busrgok Diş olduğunu nasıl anlıyorsunuz 4 gün sonra 4 aylık olucak aşırı salyası var ve elini ağzından çıkarmıyor, huysuzluğu yok ama gğndüz uykuları bozuldu gibi 2 3 gündür mama da ağlayarak içiyor
Lina_mom_ Benim bebeğim de 4 ay 1 günlük. Yaklaşık 10 gündür aynıyız biz de. Sürekli mızmız uykuya dalarken ağlıyor gündüz uykularını kısa uyuyor uykuya dalmakta zorlanıyor ağlayarak uyuyor. İlk günler bi 4 5 gün çocuğun yüzü bile gülmedi sevgilisinden ayrılmış gibi canı sıkkın moddaydı şimdi yine gülüyor 😅 Neyseki gece uykularımızda sorun yok 8 9 gibi uyur sabah 6.30 8 arası uyanır. Bu sürecin de geçici olduğunu düşünerek sabırlı davranmaya çalışıyorum :)
Yavuzunannesi_ Lina_mom_ benimki de öyle hiç gülmezdi sürekli ağlıyo bi huzursuzluk 17 gün felan olmuş hala devam ediyo bakalım ne zaman bitecek 😑 umarım bi an önce geçer de rahatlar yavrucuklar ne atakmış arkadaş 🙄
Lina_mom_ Yavuzunannesi_ umarım çabucak atlatırız bu süreci. Gündüz uykularını çok kısa uyuyor 1 saat felan anca uyuyor uykuya dalmakta zorlanıyor.
Kgn_021222 Benimki 4 ay 28 günlük 10 gündür başladı bu uyku problemi zaten emen bir bebek. doğduğundan beri 5 i geçmez 4 saat aralıksız uyudugu hep 2 saate kalkardı ,şimdi saat başı kalkıyor gündüz desen mak. 30 dk uyuyor.
Yavuzunannesi_ Kgn_021222 iyi sizin geç başlamış kısa zamanda düzelir umarım benimki 3,5 aylıkken başladı gittikçe arttırdı huysuzluğunu geceleri de uyumuyor ki 7-8 saat toplamda uyumuyor nerdeyse
Yavuzunannesi_ Sedoa_ ben de zorla uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor anlamadım gitti ben ya 10 dk uyuyor uyanıyor geri