Karamgurme 2019 da uniden yeni mezun işsiz arkadaşımız 100 TL takmıştı o zaman çeyrek 430 TL di ordan kiyaslayabilirsiniz. Şimdi o arkadaşımız evleniyor sizce ne takmaliyiz. Onun o zaman ki şartları öyleydi o zaman da 100 TL bu kadar değersiz değildi ama şuan hiç bir değeri yok 100 200 çok az geliyor gram pahalı geliyor bilemedim
Poly-ana Karamgurme İmkanınız varsa yarım gr olabilir eğer o paranın bugün ki değerine yakın olsun derseniz. Ama 100 lira da hala para öyle de bir şey var
canparelerim Karamgurme sizde güncel çeyrek fiyatının 4/1i miktarında para takabilirsiniz ya da yakınsanız gönlünüzden gelirse ve bütçenizde müsaitse gram takabilirsiniz.
Karamgurme canparelerim gönlümüzden gram geliyor da bir de gram parası yola harcayacaz yol masrafı olmasa
Canssa asrinhatasi O dönemki çeyrek fiyatına tekamül ediyor. Ben para takana para mantığıyla düşündüm. Eğer durumları müsaitse neden olmasın.
asrinhatasi Canssa ama 2019da 100liraya daha çok şey alınıyordu. O zaman 100liraya alınabilen bir eşya şimdi 400-500gibi bişey ediyor.
canparelerim Karamgurme yaa o zaman haklısınız biraz zorlayabilir sizi, o zaman dediğim gibi onun taktıgına denk şuan güncel fiyat hemen hemen 500-550lira o yüzden 500tl takabilirsiniz, yine de tercih sizin tabiki. Durumunuz neye müsaitse ve el veriyorsa artık 🌸
Canssa tatlibiranneo Önceden 100 ₺ iki sigara + ekmekten fazlasını ediyordu. Şuan değeri eski 50 ₺ bile değil 20 ₺ falan. 🤷🏼♀️
tatlibiranneo Canssa tabiki de öyle bende farkındayım ama 100 tl de kıymetli bi para benim için iş görüyor çoğu zaman🤣
okuyananne222 Karamgurme çeyrek altının ¼′ü kadarını takabilirsiniz Arkadaşınız size, o kadarını takmış tabi işsizmiş üstelik