Aydingelini_48 Merhabalar…69 günlük kızım var,burnu tıkalı,hırıltısı ve öksürüğü var.Burnunu sürekli çekip temizliyorum ama öksürük ve hırıltısı için ne yapabilirim?Önerisi olan ya da aynı durumu yaşayanınız var mı?
Lina-2023 Aydingelini_48 bizde 9 aylık olcaz 7 aylıktan beri 2 aydır çekiyoruz öksürükten Bi trlü geçmedi
2prens_annesi06 Aydingelini_48 Benim bebeğimde 5 aylık 1 ay önce ayni şikayetlerle hem acile hem polikliniğe gttik sdece serum fizyolojik verip gönderdiler hırıltı dösünde değil burnunda dediler günde 4-5 defa burnunu temzleyerek 1 hafta icinde kurtuldk şuan tekrarladı yine aynı şeyi deniyoruz ilac yazmiyolar küçük diye 🙄
damlanur9422 Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim kızımda 3,5 aylık aynı şikayetlerimiz vardı geçer diye bekledim 2 gün geçmeyince doktoru aradım bronşite çevirmesin mutlaka getirin dediler götürdük covid influenza testide yptılar negatif çıktı kanında enfeksiyon yok ciğer filmide çektiler oda temiz çıktı ilaç yazıp gönderdiler bazen ağlama krizine giriyor 1 saat susturamıyoruz normaldede aşırı sakin bi bebektir insan kahroluyor gerçekten Allah yardımcınız olsun 🙏
Aydingelini_48 Lina-2023 bizim ablalar ve baba hastaydı onlardan geçti sanırım🤔Hastaneler de çok kalabalık o yüzden pek götürmek istemiyorum🤦
Lina-2023 Aydingelini_48 geçmiş olsun. Doktorumuz peditus şurup önermişti 6 gün kullandık sonrasını içmek istemedi içiremedik öylece kaldı. Açmıyor ağzını şurup olduğunu anlayınca. Bakalım cuma günü 9 aylık kontrolümüz var o zaman dinler önünü arkasını
Aydingelini_48 2prens_annesi06 evet bize de serum fizyolojik vermişlerdi arada sütümden de sıkıyorum burnuna inşallah faydası olur🙏