Aleynaa12- Merhaba Hanımlar bebeğim 20 günlük emzik vermek istiyorum nasıl emzik almalıyım? Siz neler kullanıyorsunuz
Kuzularinanasi Aleynaa12- cok erken emzik alistirmayin derim.bebek sizi emmeye iyice alisana kadar emzik verilirse bi zaman sonra meme reddi yapiyor cevremden gordugum hep bu sekilde.yani bnce cok erken emzik icin.
ruveydaensar Aleynaa12- avent ultra air. 8 aylıkken tutması dışında bı sıkıntı yaşamadık 😅 verin artık bir aylık olmasına az kalmış zaten. Çocukları sakinleştiriyor.
Aleynaa12- Kuzularinanasi bende hiç verme taraftarı değildim ama durmuyor geceleri kesinlikle uyumuyor biraz da gaz sorunumuz var en azından sakinleştirir diye düşündüm
Dimitrina_kovaceva Aleynaa12- yenidoğan dönemi bibs kauçuk kullandım çok araştırarak aldım tavsiye ederim
Kuzularinanasi Aleynaa12- siz bilirsiniz tabi her bebek bir degil ama oyle bi risk var bunu bilin.ha bide siz vermek istersiniz ama almayabilir de.mesela ben kizima bi suru denedim almadi ne emzik ne biberon🫣
Aleynaa12- Avent de alıyım bibs de alıyım artık hangisini daha rahat tutarsa onunla devam ederim teşekkür ederimm bu arada bebişlerinizi sağlıcakla büyütün🌸🙏
Aleynaa12- Kuzularinanasi dün aldım eczaneden bi tane mecburiyetten onu almadı bi de diğerlerini denicem
edafmo Aleynaa12- avent,nuk,wee, mamajoo denedim damaklı damaksız kauçuk silikon denedim hiç birini asssla uçtutmuyor. Yalnızca nuk kauçuk damaklıyı uykuya geçerken ısrar edersem tutup güzel uyuyor
Bugleminannesi28 Aleynaa12- ilk aldığım emzik Philips avent ultra Air gece parlayan emzik. Ve çok memnundum gerçekten çok güzel emzik dokusu kalitesi vs. Bebeğim çok sevmisti hic ağzından düşürmedi şuan her emzigi tutuyor