Hlysahn Biyogia ile metsil kullanıyordum ama metsitil fayda görmedim o yüzden birde nurse harveys deneyeyim dedim biyogia ile beraber kullanıyorum bir zararı olur mu acaba
Gny18 Hlysahn olmaz canım. Biogaia bağırsak florasını düzenliyor, vitamin gibi düşün ama nurse harweys gaz damlası. Ben sabah akşam nurse veriyordum öğlen 3 damla biogaia veriyordum.
AvrupaYakasi Hlysahn kızıma ikisini birlikte kullandım. Çok iyi geldi, ciddi bir gaz sorunu yaşamamıza engel oldu. :)
yaseminoztrk Hlysahn yoktur bizde öyle kullanmıştık birçok damla denedik biogai ile birlikte ama kızıma en iyi gelen nurse harveys oldu ikisi güzel kombin olmuş demişti doktorda hatta
Hlysahn Gny18 çok teşekkür ederim canım bende sabah beş akşam beş veriyorum biyogia doktor öyle söylemişti nurse harveys de yeni başladım bklm inlsh faydasını görürüm 🥰
Gny18 Hlysahn ben kızım ve ikiz bebeklerimde nurse harweysin çok faydasını gördüm. Sizinde bebişine şifa olur inşallah.
momylerce Biogaia günde bir kez 5 damla verilmelidir , kendi prospektüsünde de böyle yazar , birde her gün aynı saatte vermek gerekiyor . Ben biogaia ve sab simplex kullanmıştım işe yaramıştı
Hlysahn AvrupaYakasi ne güzel bende kullanmaya başladım bklm 4 aylik olduk hala gaz sorunu yaşıyoruz etkisini görüyoruz ama metsitil kullanıyordum deyistip nurse harveys başladık bklm
Ege4535 Hlysahn bizde biogia kullanmaya başladık bugün metsil kullanıyordum sadece biogia yuda her metsilden sonra mı vericem günde üç defa
Hlysahn Ege4535 canım valla bize doktor sabah bir defa 5 damla biyogia daha sonra öğle 10 damla metsil daha sonra akşam gene 5 damla biyogia demişti yani günde iki defa biyogia bir defa metsil faydasını gördün mü peki cnm