EslemCinarinAnnesi Selam canım anneler 🫶🏻 oğlum 2 ay 8 günlük kaç saat aralıkla emziriyorsunuz ya da mama veriyorsunuz. Oğlum gece bazen uzun süre uyuyor. Uyandırıp emzirmem gerekiyor mu acaba sizin bebişlerde durumlar nasıl 🌸
Ozggesen EslemCinarinAnnesi merhaba biz 1,5 aylık olduk. Doktor kilo gelişimine göre 3 saatte bir emzirmeli ya da mama vermelisiniz demişti🙏
Senanur0909 EslemCinarinAnnesi benim oğlumda 2 ay 6 günlük gündüzleri iki saatte bir geceleri de ne zman uyanırsa genellikle 3 saatte 4 saatte bir oluyor kilo alışı iyi olduğundan hemde uykusu bölünmuyor
saudadeee_ EslemCinarinAnnesi bize doktorumuz 40 dan sonra uyanmıyorsa uyandırmayın alışkanlık yapar demişti uyandırmadık6 7 saat uyuyordu gelişimi iyi oldupu için sizde doktorunuzla görüşün uyanmıyorsa
EslemCinarinAnnesi Ozggesen ilk ay 2 saatte bir besleniyorduk ama şuan için gündüzleri 2.5 3 saatte bir besleniyoruz. Ama gece için biraz daha uzun aralık oluyor. Uyandırmalı mıyım acaba?
Ozggesen EslemCinarinAnnesi ben uyandırmıyorum kendisi acıktığında uyanıyor. 3-3,5 saati geçmiyor ama kendi uyandığında da
Elifmomy EslemCinarinAnnesi ben de doktoruma bunu sormuştum 4 saate kadar uyanmaz ise uyandırmayın demişti sonrasında uyanmazsa uyandırıp besleyin demişti. 3.aydayız öyle yapıyorum ve bu ayda tüm gece uyuyabilirmiş biz daha o uyumuyoruz😊
guliz1303 Doktorum 15. Günden sonra gece uyandırmayı bıraktırdı kendisi acıktığında uyanacak dedi aynende öyle oldu 1 yada 2 kere uyanıyor sabahta 7 gibi kalkıyor. Bebeğim 46 günlük
Omerasaf07 guliz1303 bebeğim benimde 46 günlük gece bır ıkı kez kalkıyor sabah altıdan sonra full mesai
Yasemin23 3aylik kızımı 2saatte bir emziriyorum geceleri bazen hiç uyanmiyor bazen de 1,2 defa emmek istiyor
Ebrusareerdil Yasemin23 benim bebeğimde 3 ay 11 günlük gece 2 saatte bir kendinizi uyanıyor emmek için sabah 7 ye kadar
EslemCinarinAnnesi saudadeee_ bizim gelişimimiz de iyi çok şükür. Bir dahaki kontrolde doktorumuza danışalım inşallah 🫶🏻
Gmzkyr marinelife ay bizde öyleyiz , memede uyuyor ve uyuyasıya kadar zaten 1 saat emiyor , 2 saat arayla değil 2 saat emzir şeklinde daha çok 😂 2 aylık
3goktgmom EslemCinarinAnnesi 2 ay 18 günlügüz 2 buçuk 3 saate bir emziriyrm gecede 4 saatte fln emiyor kendi uyanmasinj beklyrm uykusunu bölmuyorum 4 saati geçmediği sürece uykuda büyütür çünkü
GayeAlparslan EslemCinarinAnnesi benim bebeğim 2 ay 19 günlük gece 4 saat falan uyuyor uyandırmıyorum. Gece 2 kere acıktığında mama yemeye kalkıyor.
Svg_ EslemCinarinAnnesi kilo alımı yeteri kadar değilse uyurken rüya beslemesi yapabilirsiniz benim oğlumu o şekilde kilo almıştı sonrasında gerek kalmadı uyandıkça emzirdim
guliz1303 Omerasaf07 sanırım gündüz uyumadıkları için gece güzel uyuyorlar benim bebeğimde gündüz pek uyumuyor bir iki gündür uyumaya başladı
_BabyYoda EslemCinarinAnnesi kiloya göre değişiyor. Bizim bazen gece 4 saat uyuyor kendi kalkınca emziriyorum baslarda 2saatte alarm kuruyordum doktora sorabilirsin kilosuna göre