Kızım henüz 2 yaşında, kayınvalidemin aşırı ısrarı üzerine kulağını deldirdik 3 gün önce, gitmiş altın küpe almış illa da deldirin deldirin eşimde sürekli deldirelim en sonunda deldirelim kurtulayım dedim kendimce. Neyse bu sabah kv çağırdı kahvaltıya ona gittik çocuk terlemişti üstünü çıkartırken küpesinin arkasını çıkarttı sert çekince, bir daha da kızım ne yaptıysak taktırmadı canı çok yandı, ben uyutmak istedim takmak için o illla da evde ki altın küpeyi takın bişey olmaz dedi birde düşürmüş küpesini kızım
Almış olduğu altın küpede aşırı kalın çocuğun kulağından girmiyor nerden de deldirdim dedim sinirden ağladım çocuğun canı nasıl yandı sinirden zor yazıyorum
Şimdi ben ne yapacağım tekrar ilaçlı küpe mi almam gerekiyor ? Kulak deliği küçücük o almış olduğu küpe de asla olmuyor yeniden altın küpe mi almam lazım bilen anneler yardımcı olursa çok mutlu olurum.
DELDİRMEYE ŞİDDETLE KARŞI ÇIKAN BEN ZORLA DELDİRDİM BİNBİR PİŞMANIM BEBEĞİNİZ KENDİNİ BİLDİĞİNDE EĞER İSTİYORSA DELDİRİN EN GÜZELİ NET O BENCE