Cihaninannesiii Anneler aranızda iphone 11 kullanan varmı? Telefonu yenilemek istiyorum ama fazlada bütçem yok alınırmı?
Duygu_52AK Cihaninannesiii Güzel telefon canım benim kardeşim kullanıyor kamerası falan da çok iyi alınır bence
Elika00 Cihaninannesiii ben satıyorum telefonumu garantisi devam ediyor yeni telefon aldım düşünürseniz. Bu arada memnunduk yeniledik
lisansli_Mom49 Elika00 canım eşim almak istiyor elimdeki teli bozuldu bozulacak resimlerini fiyatını atarmsn bide hangi il
edabolukbasi Cihaninannesiii 11 kullanıyorum menunum alacaksanız 128 gb falan alın 64 yetmiyor bi süre sonra
whitechocolatemochaa Cihaninannesiii 3 senedir kullanıyordum eşime telefon lazım olunca benimkini ona verip tekrar 11 aldım fiyat performans olarak en iyi telefon bence 3 yıldır sapasağlamdı ki ben çok aktif kullanırım kızım defalarca fırlatır ona rağmen hemde
Sevde123 Cihaninannesiii iphone 11 üzerine çok fazla model çıktı neredeyse 4 5 senelik bir telefon ya bütçenizi zorlayıp 12 filan bakın yada samsung S21 serileri de güzel onlara bakın derim tercih sizin tabi 🥰
Elifmm Cihaninannesiii 11 güzel ozamn bütceni aşacaksa digerleri.ben kullanıyorum büyüklügüde ideal hafızası yüksek al alırsan