haticey25080404 Busra4598 ne zaman dökülür diyeceksiniz sanırım, kilo aldıkça dökülür onlar öyle kalmaz benim kızımın omuzlarında vardı kilo aldıkça büyüdükçe döküldü gitti
Busra4598 biimiyomyardimet hayır yanlış anladınız bebekte tüy oluyor ya ana tüyü diyolar doğumdan sonra dökülüyormuş ne zmana kadar dökülüyor diye soruyorum
Busra4598 Kuzularinanasi hayır yanlış anladınız bebekte tüy oluyor ya ana tüyü diyolar doğumdan sonra dökülüyormuş ne zmana kadar dökülüyor diye soruyorum
Busra4598 PinkLove_ hayır yanlış anladınız bebekte tüy oluyor ya ana tüyü diyolar doğumdan sonra dökülüyormuş ne zmana kadar dökülüyor diye soruyorum
biimiyomyardimet Busra4598 he tamam siz müdahale edeceksiniz zannettim ☺️ bizde yoktu bilgim yok 🌸 ama saçları 2 aylıkken filan dökülmeye başlamıştı
Busra4598 biimiyomyardimet yok müdahale etmicem kısmı hemen dökülür kımı yasına kadar diyor da bende sizlere sormak istedim
Ecemoz1 3 aylıkken kalmamıştı benim kızımın. Alnında ve üst kol bölgesinde vardı biraz. Büyüdükçe gitti