Arenilay- merhaba. Ben fisher price in alttaki klozete benzeyen modelinden 16 aylıkken almıştım. Tuvalet kavramını oturturken çok işime yaradı. Ama tuvalet haznesi çok küçükmüş 28 aylıkken eğitime başlayınca anladım. Kaka yapıp poposuna değerse korkabilir. Kaynanamda dursun diye sizin attığınız ikea modeline benzeyen klasik model aldım. Birlikte seçtik pembe istedi. Onun tuvelet yapma yeri çok büyüktü iyiydi klasik modeller daha kullanışlı oluyor yani. Ama eğer klozete merakı varsa direkt klozet adaptörü alabilirsiniz. Lazımlık misafirlikte dışarıda sıkıntı oluyor. Her yere taşımak zor. Eğitimin 5. Gününde klozet adaptörü aldım. Sonra bir daha lazımlığa yapmak istemedi. Hem temizlik derdi olmuyor hem de taşıması kolay bana da iyi oldu. Geceleri lazımlığını yanıma alıyorum soğukta tuvalete gitmesin diye. Eğer lazımlık kullanmak istiyorsanız bile adaptörüde eş zamanlı kullanın derim. Sonra klozete alıştırmak zır oluyor. Adaptörü kullanırsanız da kendini güvende hissetmesi için ayağının altına tabure koyun ayağı yere bassın. Klozete direkt oturtmayın düşcem diye korkarsa tuvelet yapmaktan korkabilir. Adaptörle oturtun