QueenMommm Bu çocuk niye böyle ya kahvaltı yemiyor yemek sadece domates zeytin ağlamak istiyorum ya 😭😭😭 geliyor meme emmeye sinirlendim göğsüme tuz sürdüm emdi gitti ağlıyor psikolojim bozuldu artık 😭
midekoruyucu QueenMommm kızma annesi ♥️ diş çıkarıyorsa ağrıdan yapıyorlar. Benim kızım da o dişler yüzünden meme bağımlısı oldu. Yapışık geziyoruz. Hiç bişey yemek istemiyor
Miran1306 QueenMommm ben yumurta haşlayıp ezip kaşık mamasına karıştırıyorum içine bisküvi falan koyunca anlamıyor
Katun QueenMommm normal canım diş oluyor atak oluyor. Oğlumun günlerce aç gezdiğini bilirim😄abur cubur verme sakın bu arada yemek yemiyor bari bunu yesin diye
asude456 QueenMommm benim oğlum 14 aylıktan beri yemiyor 17 aylık olacak bende tükendim mamayi bile zor içer
QueenMommm midekoruyucu dişten değil bayadir böyle sadece domates patates kızartması zeytin bunları yiyor ve abur cubur kayınvalidem sağolsun 🤦🏼♀️
ankakusu5058 midekoruyucu yaklaşımınız ne kadar güzel maşaAllah☺️ dikkatimi çekti yorulmuş üzülmüş sinirlenmiş bi anneye kırmadan incitmeden yaklaştınız burda genelde böyle durumlarda linç edenleri gördüğümden yorumunuz çok hoşuma gitti belirtmek istedim 🌸
midekoruyucu QueenMommm abur cubur tamamen kesilmesi lazım yemesi için. Benim de eşim veriyo sinir oluyorum
Miran1306 QueenMommm ben yemek seçiyordur diye öyle dedim benimki de 16 aylık ama yumurtayı falan sevmiyor kahvaltıda mecbur öyle veriyorum
QueenMommm midekoruyucu öyle dediğin gibi ama gelde bunu kayınvalideme her gidişimde birşeyler getiriyor ben diyorum vermeyin falan tamam diyor bı dönüyorum arkami ağzına sokmuş bile çocukta görüyor ağlıyor istiyor bide çalışmayı düşünüyorum yemek yemiyor naoicam ben 🥺🥺
midekoruyucu ankakusu5058 güzel bakan güzel görür teşekkür ederim 🥰 burda herkes bi çok bilmiş edasıyla salına salına geziyor.. karşısındaki insanı hiç düşünmüyor.
midekoruyucu QueenMommm işte abur cuburdan alıyor enerjiyi yemeğe ihtiyaç duymuyor. Bu bayram da şeker öğrendik biz her gittiğimiz yer şeker dolu. Şeker yiyoruz sürekli. Üzülmeyin siz de rahat olun. Yemiyor diye Stres yaptıkça sinir küpü oluyoruz. Ben artık yesin diye uğraşmıyorum. Çok yorucu
QueenMommm midekoruyucu ay evet bayramda benim kızımda hep şeker çikolata gördü zorladı hep milletin çikolatasini alıp getiriyor bana aç diye
Minkpndam Kızımı anlattın 18 aylık ve hiçbir şey yemiyor kahvaltıda diğer öğünlerş hep zorla veriyorum
QueenMommm Minkpndam sinirlenmiyeyim diyorum zorlamayayim hani acıkınca yer diyorum ama olmuyor benimde iştahım gidiyor sadece meme 🤦🏼♀️
midekoruyucu QueenMommm bizimkinin yardıma ihtiyacı olmadı bütün şeker ve çikolataları ayrı ayrı dişledi hangisinden tat gelirse onu parçaladı 😂 çikolata zaten dünyanın en mükemmel yiyeceği.. bi o olsun yeter