midekoruyucu Defne_Dilan lafta iyi 😏 ama ben lafa değil icraata bakarım. Evlenirken bi dolu yalan söyledi evlendikten sonra da ben susarım sandı.. susmayıp herşeyi yüzüne vurdum artık sesini çıkaramıyor. Şeytan görsün yüzünü.
cemreninannesi_ Defne_Dilan english home da çay bardağı takımı alacağım geçen sene de kahve fincanı takımı almıştım 😂 anneme de kahve fincanı takımı 😂
Canssa Defne_Dilan Emaye çaydanlıkları çok beğeniyormuş. Üzerine çok düşünmedim, emaye çaydanlık alırız. Birde çiçek göndeririz. Annemler yeni taşındılar. Halı ihtiyacı var. Halı alırız. Ona da aynı şekilde bir de çiçek göndeririz.
Birdurummuvar Defne_Dilan kişiye özel kuranı kerim ler çok güzel bence hem manevi değeri de yüksek bir hediye.
Oguuu26 Almayı düşünmüyorum o bana bi çorap bile almıyor alıcam yapıcam dediği halde o yüzden hiiçççç gereek yok 2-3 kere aldım hediye ne doğum günü bildi ne anneler günü ne bayram ufacık bir şey bile almadı o yüzden haketmiyor🫢
sglkc Defne_Dilan Her yıl özel gün şudur budur en az 3-5 hediye alıyordum daha bir tane hediye almış değil bana bundan sonra hiç almamaya karar verdim çocuğuma bile almıyo kendimi geçtim 😅