Ege4535 Bebeğim 2 aylık yüzüstü yatmayı sevıyor yani bıraksam dört saate kadar uyuyor o şekilde fakat sırtüstü hemen uyanıyır bendr yüzüsütü nefes alamıcak diye korkuyorum sizce tehlıkelimi öyle yatması?
PotterheadMom Ege4535 Benim bebeğim 15 günlükten beri yüz üstü yatıyor, şu an 7 aylık. 15 günlük kontrolünde doktoru artık kafasını kaldırabiliyor, kendisini kurtarır, böyle daha rahat uyur yüz üstü yatır demişti, ben de hep öyle yatırdım
Busramaden Ege4535 bas kontrolu varsa tehlıkelı degıl oglum 15 gunlukken basladı reflu yatagında yatırıyodum bas kontrolu cok cabuk gelıstı ve reflu yatagının bas kısmı delıklıydı bası gomulse bıle nefes alabılsın dye
Melissamom Ege4535 benim bebeğim 7.ayina kadar yüzüstü yattı. Bir aylikken kafasını çeviriyordu sağa sola. Kafasını cevirebiliyorsa sorun olacağını zannetmiyorum. Yumuşak bir yuzeyde normalde de yatirmayin biraz sert olsun yatağı. Daha rahat ediyorlar gaz sancısı falan varsa onu da rahatlatır o pozisyonda uyumak
Zeyzeh2 Ege4535 ne zaman kendi dönmeye başlar anca o zaman böyle yatırıp bırakabilirsiniz diğer türlü boğulur Allah korusun
Deletedmom_68 Ege4535 kendi dönmeye başladıktan sonra bir süre kontrollü yatır, kendi dönerse izle bir süre. zaten aşılıyor zamanlarda. gece uykularında sık sık dönüp pozisyon değiştirme de 6-7 ay civarı başlıyor
Zeyzeh2 Ege4535 başını çeviriyor olmasi güzel bişey tabiki kontrol edebiliyor demek ama buna güvenip o şekil asla bırakma canım
Deletedmom_68 Ege4535 normal canım kimi bebek doğumdan itibaren bile tutar çevirir benim oğlum da öyleydi. sen bol bol göbek üstü egzersiz yaptır
LaMamaDellaCicala PotterheadMom benim bebegimde basini dogumdan beri donderiyordu a doktor kesinlikle yuz ustu yatirip yalniz birakma dedi basini kontrol ediyor olabilmek daha ileriki aylara tekabül ediyor çünkü.en mantikli olan yatirsin ama basinda dursun degilmi
PotterheadMom LaMamaDellaCicala Ben geceleri de öyle yatırdım. Ama reflü yatağında yatıyordu, içi oluklu yatağın, kussa bile boğulma riski olmuyor böylelikle. Size de öyle yatırın diyemem çünkü benim verebileceğim bir tavsiye değil bu.
LaMamaDellaCicala PotterheadMom bizim gecti artik😅dokuz aylik olduk simdi dort donuyor yatakta bizim tepemizde geziyor gece