Bssraa2 minikoglummmmm rezenenin genetiği değiştirildiği için annelere bile önermiyorlar bebeğe bence hiç vermeyin
Poly-ana minikoglummmmm Doktorlara göre verebilirsin canım bir aylıkkenden itibaren bir çay kaşığı yada tatlı kaşığı olarak. Zaten bu kullandığımız gaz damlaları şuruplarında da rezene kimyon dereotu vs var
Dedimolabilir minikoglummmmm gaz sorunu alttan mi ustten ki ayaklarina uyurken sicak sur torbasi koy ben yapiyorum gaz sorunu olmuyor. Once yatagina koyuyorum isiniyor sonra ayaklarina.
Bssraa2 minikoglummmmm ben instagramda takip ettiğim bir kaç doktor ve ebe sayfalarında gördüm sadece tek bir kişi de görmedim siz bilirsiniz yinede geçmiş olsun 💐
Poly-ana minikoglummmmm Benim oğlumda çok gazlı ne emerken huzuru vardı ne uyurken yırtınıyordu yazık bizde bir aylıkkenden beri nurse harveys colex şurup ve biogia probiyotik damla kullanıyoruz şükür o rahata erdirdi çocuğu
minikoglummmmm Dedimolabilir evet yapıyorumm birde karnına bezi utulüyorrum ılık şekilde karnına koyuyorum atletin altında öyle kalıyor
minikoglummmmm Dedimolabilir kaşıkla karıştırıyorum birde gaze için ayrı biboron kullanıyorum gazlı bebekler için hava yutmuyor
minikoglummmmm Poly-ana bende kullandım ahhh neler neler ama yok yani olmuyor aslında aşırı haraketli doktor çok haraketli nasıl gazını çıkaramıyor diyor popsunu alıp alıp yere vuruyor o dercee 😂
Poly-ana minikoglummmmm Peki emiyor mu canım sen suyu az içiyor olabilir misin yada bebiş az içiyor olabilir mi