Merve-miray secretgiggle Ürünlerine göre değişiyor ama genelde kalıpları küçük gibi geliyor bana. Alacağım zaman yorumlarına bakıyorum. Veya 2. El uygulamalarda aynısını bulabilirsem ölçülerini soruyorum.
tatlibiranneo secretgiggle 24/46 alabilirsiniz kalıpları küçük çünkü ben 2 yaşına girecek oğluma ¾ yaş alıyorum anca oluyor
aylinpala secretgiggle yani bilemiyorum sanırım kiloya göre de değişiyor. Oğlumun kilosu ortalama 8 ay 7 günlük 9-12 giyiyor lcwda
Newmom58 Benim oğlan 10 aylık ben 18-24 alıyorum zıbınlar falan alttan kapanıyo tam oluyo sadece kolları uzun oluyo gerçi ben hep ordan alıyorum kolları uzun gerisi tam oturuyo birkaç ay sonra olmuyo 3 aylıkken 1 yaş giyiyodu anca oluyodu
tatlibiranneo secretgiggle bebeğiniz normal kiloda bir bebek olsa bile 17 aylığa 18/24 çok küçük oluyor 24/36 anca olur o aylarda hep öyle aldım
MommMelisaM Boyuna ve kilosuna göre değişiyor bebeğin benim kızımda bir yaşında ben bi beden küçük alıyorum minyon bi bebek
secretgiggle _The_ANA_ Ahahahaha Maşallah tosunuma 🧿🧿 Kız onu erkek reyonundan giydirsende olur benim oğlum 11 kilo 😂 16 aylık
Merve-miray _The_ANA_ Maşallah 1.5 yaşında benim kızla hemen hemen aynı kilosu🥰 Benim kız 3 yaşında 18/19 kilo 100 cm ☺️
tuval secretgiggle bebeğinizin kilosuna bağlı benim çocuğum topluydu biraz hep büyük yaş aldım tshirt :) diğer sene de giydi. Tshirt büyük alın. Kimi bol giydirmek sevmiyor tabi o başka. Bezide olduğu için altları da büyük yaş aldım
secretgiggle tuval Neyse çuval giyse yakışır zaten hepsi çok tatlı bebişlerin büyük alayım seneyede giysin 🥰
mavibahar1 secretgiggle yapmayın yahu yazık. Ne o öyle abla ya da abisin den kalmış gibi. Şahsen ben üstüne tam oturan ya da az büyük olmasını tercih ederim. Benim bebeğim için kimse büyük ya da küçük olmuş yorumu yapsın istemem. Benim görüşüm tabi..
Sadeturkkahvesi secretgiggle 24-36 bi tık bol olur uzun vade kullanırsınız. Beden ölçü tablosuna bakabilirsiniz herkesin bebeğinin boyu kilosu farklı