Nilkusumm 13345 bence biraz zorlayın uyandırmaya çalışın tekrar tekrar teklif edin ön sütü çok alıyor olabilir
Zelislina 13345 doyar cnm benmki hala 2 aylık 5 dk emiyor süt fazlaysa doyar mideleri küçücük onların🤗
13345 Mysmrtfrt sela bugün 4 kaka 3 bezimde de çiş vardı 3155 doğdu 10 gün önce kontrolde 3700 dü diğer kontrolü 2 gün sonra
Mysmrtfrt 13345 anladım o zaman memede uyusa bile ayaklarından falan dürtüp emme süresini uzatmaya çalışmalısın
Snmazra Günde 3-4 kere dolu dolu bez almalısın kaka hergun olmayabilir ama çiş önemli. Kilo alimi iyi gibi duruyor
13345 Snmazra gazlı bir bebek olduğu için emerken bırakıyor gazını alıyorum ama gazdan mı doyduğunu sanıyor acaba diye düşünüyorum
Kubra226 Snmazra birisi de mavi çizgi dolss yeter demişti ben ona dikkat ediyordum. İlk aylar öyle doludolu oluyordu suan değil
Snmazra Kubra226 doktorunuz dediyse haklıdır tabi her bebek farklı birbirinden baba doktorun dediği oydu o zaman ama bebeğin kilosu iyiyse tabi sikinti yok
Zelislina 13345 kilo alımı iyise sıkıntı yok dr bana alcağını alıyor demekki o 5 dkkda dedi kafanıza takmayın dedi. Her annesin süt akışı bir değil bazıların bir dkada 15 cc çıkar sütü çok olanlarda 1 d 30 cc 🤗