Ebru32 25 gun once alındı e bebekten aldim ama cocugum sevmedi durmadi o yüzden satıyorum 3 4 defa anca binmistir kirigi cizigi deformesi yok fiyat 450 ama ciddi alıcılara yardımcı olmaya çalışırım
momandad_16 Ebru32 ne kadarlık çocuğunuz bence hemen satmayın zamanla alışıp sevebilir benim oğlum 20 aylık düşünün hala ara ara binip zıplıyor oyuncaklarıyla oynuyor
iperir_bul Ebru32 neden iade etmiyorsunuz 1 ay değil mi? Bizde sallanan salıncak almıştık kurduk çalıştırdık ama iade ettik ve kabul edildi
Kbrbisi28 Ebru32 hemensatmayin 15 kiliya kadar tasir demislerdi bize daha yeni kaldirdik cok egleniyordu onunla ziplarken muzik aciyordum birde dahada egleniyordu
Ebru32 momandad_16 9 aylık ama yok sevmedi hiç yani ilerde osterse alirim belki ama yok yani hiç sevmedi
momandad_16 Ebru32 benim oğlum 20 aylık bence en azından yaşına girene kadar satmayın zamanla sevicektir eminim
Aselllll Cok kullnıslı lazım olan kaçırmasın 5 aylıkken aldık 9 10 aylık kaldırdık cunku düşüyordu bı tarafa yüklenince 😅🤣 ama ağlayan bebeklere bıre bır
Sebat_volkan2019 Ben almak istiyorum 4 aylik bebegim icin uygunmudur acaba cok bilmyrm ilk cocugum ve surekli agliyor
Ebru32 Sebat_volkan2019 4 aylık bilemedin doktora sorun bence cunki 6 aylık dan sonra bildirmek sağlıklı olur bence
karelmomyy Ebru32 dolap veya gardrops hesabınız falah varsa oradan alışveriş yapalım . Genelde o sekilde alışveriş yapıyorlar paylaşımlardan
Ebru32 karelmomyy dolap varda ne fark eder siz verin o zaman dolap bej o sayfalara pek güvenmiyorum satışa ama verin varsa dolap ayrıca bej dolandırıcı değilim telden daha iyi iletişime geçeriz diye özellikle o olsun ordan daha sağlıklı olur diye