kutaybebis bebeğim pusetin içinde 3 4 saate kadar uyuyor fakat beşikte pusetteki kadar uzun süreli uyumuyor beşiğini sevmiyor mu acaba (1 ay 4 günlüğüz) (uyurken sallamıyorum kendisi uyuyakalıyor)
Yamaninannesiiiiii kutaybebis bebekler dar sıkışık yerler de uyumayı seviyorlar anne karnı hissi için ondan olabilir benim bebeğim de ilk 2 buçuk ay beşiğinde hiç uyumadı ana kucağımız vardı onda uyudu 3.aydan sonra beşiğine alıştı
sedaozdemir kutaybebis O daha çok minik düzenli bir uyku beklemeyin🥰 kundak yaparak uyutursanız kendini hala anne karnında sanıp daha güzel uyuyabilir. Ben bebeğimi 4 aya kadar hep kundak yaptım daha uzun daha kaliteli uyuyorlar. Kollarını sarıyordum bacak kısmını rahat bırakıyorum
motherofLeyla kutaybebis ayy bizimkide aynı 1 ay 3 günlüğüz puset değilde minik sepet beşik gibi birşey var böyle reflü yatağı gibi üst hafif kalkık alt inik o kadar rahat uyuyorki rahat 3 4 saat uyuyor beşiğe yatırdığım an uyanıyor yada beşikde en fazla 1 buçuk 2 buçuk saat anca uyuyor 🙄
Meltmtemel kutaybebis benimkide aynı pusette en az 3 saat uyur kendim uyandırırdım emzirmek için şimdi sallanır ana kucağında yatırıyorum saat başı uyanıyor. Pusette sıkışık olduğu için rahat ediyor
kutaybebis sedaozdemir kundak denedim ama onu öyle görünce benim içim sıkılıyor rahat etmiyormuş gibi hissediyorum
sedaozdemir kutaybebis sadece kollarını sarın ayaklarını serbest bırakın, kendini anne karnında gibi hissedip daha güzel uyuyacaktır hiç endişeniz olmasın. 🥰
kutaybebis pusette yatmasında bir sakınca var mı peki sırtı batar mı ya da herhangi bi rahatsızlık verir mi
sedaozdemir kutaybebis pusette yatmasında bir sakınca yok ama belli bir zamandan sonra artık sığmıyorlar ☺️ Bu yüzden beşiğinde alıştırmak en güzeli