birpapatyaannesi Hergun aksam 10 da yatan kızım dünden beri düzeni değişti sabah 5.40 ta uyanmak gece 10 da yatarken 7 de uyudu bugun 10 aylık kızım kucağımda uyuyor suan 😔ilk dışı çıkacak daha daha önce çıkmadı
Mylittlepearl birpapatyaannesi canım sanki yeri var gibi de ama yok gibi de bilemedim. Pek anlaşılmıyor fotograftan biraz flu. Ama benim kız da alt dişlerini belirtisiz çıkardı. Her gün bakıyordum çünkü.😅 Hiç bir şey yokken ertesi gün ucu beyazlamıştı diğer gün de çıkardı olabiliyor yani böyle şeyler. :)
birpapatyaannesi Goktugbaby var kuzum baya bi belirgin kabarık geliyor ozaman yoksa bu düzensizlik olmazdi
Ozdmr112 Kesinlikle diş geliyo bugün yarın cıkar muhtemelen huysuz olması uykularının düzensiz olması normal
birpapatyaannesi Ozdmr112 sagol kuzum ya valla nevrim döndü 2 3 gündür nasıl bir şey mis bu boyle 🙆♀️
Burculice birpapatyaannesi öncelikle maşallah barekAllah bazı bebekler için zor bir süreç olabiliyor diş çıkarma evet biraz şişmiş çıkabilir size tavsiyem yakalığı varsa bağlayın buzlukta bekletin soğuk kompres yapsın rline verin ve 10 adet karanfili iyice ezin ve üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyun bir gece buz dolabında bekletin damaklarına sürebilirsiniz bizim ilk dilimiz 5 ay 17 günlükken çıkmıştı hep bu kürü kullandım şuan 2 yaşındayız