Themhrmom Yaso3 yav salın şu bebeleri artık 10 aylık bebek ne diyecel🤣🤣 10 ay 8 gunluguz 1er kez anne baba dedi dahada demedi🤣
birpapatyaannesi Yaso3 benim kızımda 10 aylık ben doğduğundan beri hep konuşup oyun oynadım ama çokta konuşmuyor yani normal olarak bilinçsiz söylüyor. Mama,dede,anne,baba bazen Allah Allah diyor bu kadar 🌼
Zelihalp Kız Allah seni 10 aylık bebek konuşur mu şu bebekleri nş rahat bırakın düşün yakasından o kendi zamanını bilir 🤦♀️
Biz3kisiyiz_ Dondurmalikahve bence de babıldamadan bahsetti . Ama herkes hemen önyargılı cevaplar vermiş
keskebirazuyusam Allah Allah neden ki acaba? Cümle kurması lazım 10 aylık olmuş… Güzel bacım 10 aylık bebekten ne bekliyorsun kurban olduğum
Nursedakocapnr1 keskebirazuyusam o an öyle yazmış niye kötü kalplisiniz insanları daha da üzüyorsunuz anlamıyorum 1 kişi kötü yorum yapınca sizde mi yapmak zorundasınız
Nursedakocapnr1 Aslananne1 ayyyy ne alaka yaa cümlenizi düzgün kurun yanlış ifade etmiş olabilir abartmayın
Emuleys Yaso3 Her bebeğin gelişimi farklıdır diğerleriyle kıyaslamanız yanlış olur ama sizin de belki bununla ilgili bir çabanız olmamıştır
Nursedakocapnr1 Yaso3 bende sizin gibiydim neden konuşmuyor diyordum yürümüyordu 13 aylık olduk ba Ba falan diyor taklit yapıyor yürüyor gel gel diyor hepsi bir anda oldu üzülmeyin bol bol konuşun