Nazendehanim Merhaba hanımlar , Küçükçekmece Biruni ya da Medical Park hastanelerinde tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru var mı .
Yamaninannesiiiiii Nazendehanim birunide ki bütün doktorları denedik memnun kalmadık en son oranın baş hekimi çocuk doktoru Abdullah serti deneyelim dedik ve çok memnun kaldık tavsiye ederim
Aezgi Yamaninannesiiiiii kesinlikle bende Abdullah beyi diycektimki siz yazmışsınız cok iyi bir doktor ve en önemlisi ne zaman yazsam birsey olsa hemen cevap verir
Meltom35 Yamaninannesiiiiii merhabalar başka postlarınızda denk geldim sizde alerjik bebek annesisiniz bu önerdiğiniz çocuk hekiminin alerjiyle ilgisi nasıl bizim çocuk hekimi pek üstüne düşmüyor ve çok zor ulaşıyorum kendisine
Aezgi Nazendehanim yani 3 5 gün öncesinden alıyorum ben hep yoksa bulunmuyor ama bir kere acil birsey oldu randevü yoktu almıstı bizi araya 2.5 senedir takipli hastasıyız
Nazendehanim Aezgi Yamaninannesiiiiii birazdan bakayım bulursam yarına alayım bulamazsam farklı zamanlar için aklımda olsun tekrar teşekkürler
Yamaninannesiiiiii Meltom35 bizimki de alerjiyle pek ilgilenmiyor genel kontrol yapıyor sadece aynı hastane de alerji doktoruna gidiyoruz