kevsersrkya offf ne çektim ilk günler, tam anlattığınız gibiydim. Sezeryan oldum zaten iki hafta onun sıkıntısını çektim. Bebeğime alışamadım, annem bir hafta kaldı gitti, yalnız başıma bebekle kafayı yiyecem sandım, tamam ya hayat bitti dedim. Sonra kendi kendime kızdım kim dedi bana çocuk yap diye kime güvendinde yaptın gerizekalı sen kim çocuk bakmak kim, ben beceremiyorum yapamıyorum atsam atamam satsam satamam hep böyle düşündüm, lohusa depresyonu yani şuan 33 günlüğüz şurda 1 haftadır felan alıştım. Artık ne için ağladığını, ne için uyumadığını anlayabiliyorum. İnanın bebeğin dilini anladığınızda herşey daha düzenli oluyor. Bende çok paylaşım yaptım hem burda hem happy momda herkes 40ından sonra geçiyor düzeliyor dedi inanmadım ama gerçekten geçiyormuş, 40ıma gelmeden düzeltmeler başladı haa bazen yine oturup ağladığım sinirlendiğim oluyor ama eskisi gibi kafayı yiyecek kadar değil, şimdi çok küçükler aman aman düzen olmuyor. Uyanıyo mesela karnı doyuyo bazen yarım saat sonra tekrar uyuyo, bazen 1 2 saat sonra bazen 3 saat sonra bile uyuyor ilk zaman oturup ağlıyodum yenidoğan bebek neden 3 saat uyumaz diye şimdi gazını çıkartıyorum bezini değiştiriyorum az ayakda gezdiriyorum ev turu yapıyoruz oyalıyorum sonra hopp karnını doyur gazını çıkar uyut. Sizin yeni olduğu için sarılık riski olduğu için 2 3 saate bir uyandırın. Uyanmazsa altını açın hemen uyanıyolar, bu günler geçecek inanın sabredin, ben şuan keşke 3 4 aylık olsa şu gaz sorunumuz bitse hemde artık tepkiler verse diye bekliyorum yeterki sağlıklı olsunlar bi şekilde atlatacağız, annelik çok zormuş ama