Gulra Yahu azıcık birikmişim var ne yapacağımı şaşırdım😄 gram altın alayım dedim eşime herkes düşecek diyor alma diyor. Kim ya bu herkes😄 ne yapsam kızlar uzun vadede?
Gulra Kk41 eşimde öyle söyledi düşecek sonra tekrar fırlayacak dedi eee niye düşecek ki haber mi var biliyormusunuz
[silindi] Gulra ekonomi dersinde ilk bunu öğretirler. 3bin tl varsa ve yatırım yapacaksan. Bin tl dolar , bin tl euro, bin tl altin al. Hepsini aynı şeye yatırma. Sepetin altı çıkarsa bütün yumurtalar kırılır.
seherkocoglu Gulra altın zarar ettirmez. Gram al almasına da ama ben ata lira ile birikimimi yapıyorum daha mantıklı çünkü. 6700 den aldım 5 ay önce şimdi 9200 satış fiyatı. Böyle bi düşün istersen
Poyrazin_annesii Altından hıcbırzaman zarar etmezsın. Düşse bıle illa bıgun altın cıkacak sende ozaman bozdurursun
Meryemgundogdu Valla ben her ay gram yapmaya çalışıyorum ama 24 ayar satınca zarar etmiyorum hiç. 22ye falan hiç bulaşma zaten aralarında pek bir fiyat farkı yok 24 al koy kenara düşse ne kadar düşer ki sanki 30 40 tl falan anca bunda da kaybetmiş olmazsın🤑😅
Mlkk2626 Kizlar ben de biriktirmek istiyorum ama evde nasil tutayim cokda tedirgin oluyorum çalınır bi şey olur diye
Mazikeen Gulra uzun vadede altın kaybettirmez sarı kız herzaman güvenli limandır kısa vade için uygun değil ama kısa vadede döviz alırım yada ufak borsa uzun vadede altın
Nazendehanim Gulra kısa vadede kazanamazsiniz altın uzun vade yatırım aracıdır şimdi alırsanız 300-500 düşse zarar etmiş olmazsınız eğer o altını hemen bozma niyetiniz yoksa, eğer coklu yatırım maddiyatiniz varsa döviz ve bilhassa gümüş almanızı tavsiye ederim