bilgekizinannesi Bego benim kız uyku arkadaşı kabul etmiyor alıl fırlatıyor ısrarla aynı şeyi yapıyor istemiyor memeyle arasına koyuyırum alıştırmak için atıyor hemen onu öyle emiyor
Bego bilgekizinannesi benimki de genelde oyle yapiyor, ben gec basladim alistirmaya. Uyurken yanina koyuyorum, uyumadan once de beraber uyuyabilir miyiz falan diye ayicik taklidi yapiyorum. Ama evet memeye odaklanmissa alip atiyorlar valla
bilgekizinannesi Emily37 6 aylık tam zamanı dişler de başlamadan bıraktırın memede uykuyu kurtulun bilsem ben o zaman bırakırdım şimdi dişler de rahatsız ediyor asla bırakmıyor
Emily37 bilgekizinannesi benim oğlumda böyleydi canım zamanla bıraktı kendiliğinden umarım kızımda öyle olur.2 gündür tam uyku zamanı emziğini veriyorum uyuyor öyle bakalım huyu değişmezse böyle devam edicez
bilgekizinannesi Emily37 oğlunuz ne zaman bıraktı benim kızım geceleri artık 10 dakikada bir uyanmaya başladı delirmek üzereyim
Emily37 bilgekizinannesi oğlum kolikti ve 6.aydan sonra kolikliğimiz normale dönmeye başladı ondan sonrada oğlum memede uyumayı bıraktı ve gece uykuları düzene girdi.14 yaşında ve 6 aylıktan beri geceleri hasta değilse asla uyanmaz.bezden çıkartırken bile asla geceleri uyanmazdı altınada yapmazdı.kızım geceleri 1-2 kere uyanıyor emip geri yatıyor.büyüdükçe oda düzene girer diye umut ediyorum
ece_arel Yeniannee21 20 günlükken alıştı 14 aylık hala çile çekiyroum 😂alıştırma başka bir yöntem bul emzir gazını al salla sağ şimdiden alışırsa vay Haline
Emily37 bilgekizinannesi bırakır canım inşallah.ben oğlumuda kızımıda gece beslemek için kaldırmadım hiç kendileri acıkınca kalktılar hep.bunu mutlaka dene.eğer uyanmıyorsa sakın aç kalıcak diye uyandırma canım birde bezden çıkartırken ben 2 saat önceden sıvıyı kestim oğlumda ve gece onu uyandırmadan kontrol ettim ve kazasız alıştırdım şükür🤲🏻🤲🏻Umarım senin bebişinde en kısa zamanda düzene girer bacım
bilgekizinannesi Emily37 artık 11 aylık zaten emzirmem ben kendi uyanmasa umarım düzeliriz teşekkür ederim 🙏