Ezgi_hsynmihre Bebeklerinize hangi ayda çilek verdiniz kesin alerji yapan bir meyve mi çok istiyorum yedirmeyi hem kolay tuketecegine inanıyorum hemde severek yiyeceğine 🥰
Aselllll Ezgi_hsynmihre 1 yasında sonra vermıstım az az cok yemesine ızın vermıyorum hala 31 aylık suan
PatronBebek Ezgi_hsynmihre 1 buçuk yaşından sonra verdim. Evet alerjen bir besin. Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama 1 yaş üstüyse azcık verebilirsin denemelik
nazlimom_ Ezgi_hsynmihre 11 aylıkken verdim şimdi 13 aylık 1 kilo olsa yer cok seviyor alerji yapmadi bizde sizde tadımlık verip deneyebilirsiniz
Ezgi_hsynmihre PatronBebek 5 bucuk aylik mama kullandığımız için doktorum erken başlattı elmayı sevdi muz verdim kabız oldu 3. Seçenek meyve yok 1 öğünde meyveli muhallebi veya meyveli yoğurt çok seviyo masallah suorek Bi ek gıda serüvenimiz var değişiklik olsun diye düşündüm ama cok erken belli
Ysgl26 10 aylık oğlum geçen hafta verdim 3 gün kuralıyla bi sorun olmadı fakat çok iyi temizleyin en pis meyvedir kendileri
Laydaren Ezgi_hsynmihre 13 aylıkken verdim. Hiçbir şeye alerjisi olmamasına rağmen çileğe alerjisi çıktı 🤦🏻♀️
Nrgngr Ezgi_hsynmihre 6. Ayda vermiştim Cook az sadece tadına baktı Bi kere alerji olmadı sonra vermedim hiç alsam yine veririm de tadı yok şimdilik cileklerinde
yagmurkokusu_ Ezgi_hsynmihre armut verebilirsin sebzeleri bitirdin mi benim bebeğim çok erken başladı
Burceee 11 aylıkken verdim, bir iki hafta önce. Alerjik bir bebek değil, sorun olmadı. Çok da sevdi :)
Hndealnathn 1 yastan sonra verdim sevmedi şuan 26 aylık abisine çuvalla yigsam yer kızım yüzüne bakmıyor çileğin
Hbk1122 Ezgi_hsynmihre çileği dilimleyip verdiğimde yemiyor ama rendeliyorum öyle kaşıkla yediriyorum o zaman yiyor kiviyle karıştırıyorum sıkıntı yaşamadım severek yiyolar hatta
sarmaliklahana Ezgi_hsynmihre 5 aylık verdim. Ben erken ek gıdaya başladım 5. Ayında. Çileği de taddırdım baktım alerji olmuyor günde 1 tane veridm kızımda cok sevdi severek yiyiyordu… Herkese alerji olacak diye birşey yok kızımda hiç bişey cok şükür alerjı olmadı suan 19 aylık 🤭