Yasooo-1 Bebegımız 2.ayına girecek. Anne sütü ve ek mama ile beslenıyor. Başlarda her gün kakasını yapıyordu. Sonra 1 gun yapıp 1 gun yapmamaya başladı. Şu an ise en son ptesi yapmıstı bugun cuma hala kaka yok. 4gun geçmiş neden olabilir? Bu süreçte bebelac mamadan SMA mamaya geçiş yaptık başka bir değişiklik olmadı. Acaba mama mı iyi gelmedi ya da kabız olmus olabılır mı? Tesekkurler
OnderArasinAnnesi Yasooo-1 zeytinyağı verebilirsiniz benim bebegim zeytinyağı içince kusuyordu Hindistan cevizi yağı içeriyorum. kabızlığa faydası oluyor
Semaxx Yasooo-1 10 gün içinde yapmazsa sıkıntı demişti doktor sıcak uygulama yap karnına biraz da masaj yap badem yağı kullanabilirsin yani bende öyle ise yarıyor da.. sağlıkla büyüsün inşallah ❤️
GayeAlparslan Mamaya günde 2 kere 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırabilirsiniz hem gaza hemde kabızlıga iyi geliyor. Benim bebeğim 2 ay 18 günlük 3-4 gündür kanka yapmıyordu sabah 1 çay kaşığı zeytin yağ verdim akşamına yaptı.
Umhn 1 çay kaşığı her gün zeytinyağı verebilirsiniz. Bizde çok çektik kabızdan öyle rahatlıyordu. Ama hakiki olmasına dikkat edin
Atlas-Han Kulak çöpünu zeytinyağına batır ve popo deliği ile ileri geri azcik oyna,uyar . İkinmayi tam bilmiyorlar . Ayakları ile çok hafif karnine bastır ve öyle bekle. İlk önce gaz geliyor sonra kaka 😄 8 günün sonunda bu gün yaptırdım ben bu sekilde
Yasooo-1 Zeytınyagı dogal olmasına ragmn fayda etmedı. 2.gununden 4.gunune kadar manasına koyduk ama yapmadı. Dun artık o kadar agladı kı fıtıl verdık yaptı kakasını. Sma mama kilo aldırdı ama maalesef kabız da yaptı demekkı. Aptamil denemeyi dusunuyırum kullanan var mı ?