ipeek0807 Kızlar bebeklerinizi yürüsün diye nasıl teşvik ettiniz benim oğlum 9 ay 20 günlük emekliyor sıralıyor tek başına bir süre ayakta duruyor 2-3 saniye daha çok yeni bugün 1-2 adım attı ama korkuyor sürekli elimi tutmak istiyor nasıl teşvik ederim
Kubrailkan Ayseee60 bizimkinin tekerlekleri sıkılıyor bir de arkasında su doldurulan aparatı var hızı kesiyor bu sayede de yavaş yavaş ilerleyebiliyor. Ki zaten mesela çamaşır selesi görsün ona tutunup ittiriyor onunla yürüyor kızım 😅😅🙈 eğer yürüme arkadaşında tekerleklerinde sıkılıp gevşeme yoksa bant doluyorlardi sanirim siyah elektrik bantlarından diye hatırlıyorum. Hızını yavaşlatıyor. 💕 İlk adım arabaları da bu konuda güzel bence. Ona tutunup gittiği de oluyor o daha hızlı tabi 🙈🙈
Ayseee60 Kubrailkan yaa bugun aldım BİM’den binde içinden vida çıktı bende dılorum bu ne için teşekkür ederim
Ayseee60 Kubrailkan merhaba ben şimdi baktım da bulamadım tekerlekler nerden sabitlerimin biliyor musunz
Kubrailkan Ayseee60 bime gelen modeli inceleyemedim maalesef ama bizdeki mesela tekerleklerin iç kısmında vida var iki tarafta oradan sıkılıyor 🌺