Vera1810 sadeturkvatandasi resım video aslında önemli degıl bizim için kimle konusmus kım yazmıs bunlar önemli
sadeturkvatandasi Vera1810 onları operatörden öğrenebilirsiniz hattın sahibinin öldüğünü söyleyin yardımcı olurlar tabi bi ölüm belgesi falan isterler eşi oğlu bakabilir diye düşünüyorum
Kbrbisi28 Telefona sifreyi yanlis girdiginizde unuttunuz mu diye soru gelir telefonda hangi gmail acikise ona gieis yapin desen kirilir
sadeturkvatandasi Vera1810 uygulama üzerinden yapmanız için telefon şifresini açmanız lazım, siz operatörü arayın onlar sizi yönlendirirler
Elika00 Vera1810 normal vefat değişse polisin o telefonu almış olması lazım siz telefona dokunmayın saklayın. Polise teslim edin hatta
yagmuraltintas Vera1810 bir bak bakalım atmadan sonuna kadar izledim adam yapıyor bir şey silmeden evde bilgisayar da varsa halledersin:) adım adım dikkatli gitsen yeter
piremsesssannesi Vera1810 USB kablosu ile PC ye aktarım sağlayın bilgisayarcılar yapar bunu diye düşünüyorum bazı telefonlarda erişim izni istiyor evet ama bazılarında istemiyor
Vera1810 piremsesssannesi ekranı şifreli oldu için ister büyük ihtimalle ama denecem akıl akıldan üstündür diye yazdım sagolun