Arkadaşlar çok şükür 2. Günümüz . Memede süt var mı yok mu bilmiyorum bu süt ne zaman iner ? Malesef çiş kaka yapmadığı için mama takviyesi yapıyoruz . Şimdi çiş kaka var sürekli emzirme halindeyiz ama memelerim yumuşacık . Tecrübeleriniz nedir sizlerin ?
gokcetugce doğum yapalı 2 gün mü oldu?
gokcetugce öncelikle Rabbim anali babali büyütsün 😍 bebis emmeye calistikca Allahin izniyle gögüslerin süt dolacak az zamana ihtiyac var azcik sabret bak nasil sütün cogalcak ha bide su ic bolbol
gokcetugce canım benim süt gelmiyor diye dertlenmekten dudağımda uçuklar çıktı bebeğe mama veriliyor diye. Humana çaylar içtim çorbaşar yedim vs. Hiçbiri işe yaramadı ben iyice stres yaptım. Sonrasında el pompasıyla göğsümü sağdıçar göğüs ucum kocaman açıldı bebeğim ağzına alamadı. En son olarak 5. Günde promalt var e bebekte satılıyor ondan içtim ve elektrikli pompayla göğsümü sağdım süt inmeye başladı. Bu arada sezeryan olmuştum geç indi sütüm. Stres yapma hiç geliyor ☺️☺️
Ipekk evet
gokcetugce gözün aydın öncelikle cnm☺️ Sakin ol Stres yapma o süt memede ve gelecektir. 3. 4. Gün olur ama gelir. Elle masaj yap sıcak uygula duşta gögsğne