Kuzularinanasi kubratagram onu ben kizimin kimlik cikartirken nufusta islediler benim uzerime benim maasima yansiyor.
baykuskiz_ kubratagram esinizde memursa oncelik ona veriyorlar. Siz almak istiyorsaniz esinizin istemiyorum diye dilekce vermesi lazım çalıştığı kuruma sonra siz okulunuza başvuracaksiniz. Biz ugrasmak istemedik esim aliyor benim
[silindi] Eşimle ben ikimiz de öğretmeniz. Eşlerden yalnızca biri alabiliyor yardımı. Eşim e devlet üzerinden başvuru yapıp idareye bildirmişti. Bununla ilgili bir video da var internette isterseniz bir araştırın.
EBIOT Kapsis(Kamu personeli aile…tam hatırlayamadım ama google a yazınca öıkıyor) diye bir sistem var çocuğu oraya işleyip sonra mutemete gönder diyorsun sonra o evrakların çıktılarını alıp dilekçeyle okula veriyosun sonrasını onlar hallediyor.
EBIOT kubratagram sistemde mutemete gönder diye bir tuş var doldurunca ona basıp gönder diyorsunuz sonra çıktı alıyorsunuz
kubratagram EBIOT tamam teşekkürler karı koca öğretmeniz bu durumda babaya yatiyomus sanırım çocuk yardimi