misk-iamber3 Saçımı sarıya boyatacağım. Öncesinde paket atılacak sonra boyanacak vs kaç saat sürer bilen var mı  böyle bir renk olacak hemen hemen tecrübeleri olanlar varsa bekliyorum🌸
nazlimom_ misk-iamber3 paket atıp üstüne cila yapıyolar ama saçınız koyuysa komple atıp paket atarlar uzun sürebilir oda istediginiz saç rengi açık
nazlimom_ misk-iamber3 bende geçen ay böyle yaptırdım bianda sarı yapamam yıpranır saçın dedi bikaç ay sonra açıcak saçımı
misk-iamber3 nazlimom_ ay sizinki de çok hoş olmuş maşallah 🧿 benim saçım hiç işlem görmedi bu zamana kadar siyaha boyamıştım sadece bir iki sefer o kadar. Kuaför de sık paket atarız falan dedi 5-6 saat sürer diyince gözüm korktu açıkçası
Zeynepsametaras misk-iamber3 Bayramdan önce yaptırdım bende 5-6 saat sürdü resmen günüm kuaförde gecti . Bide bebek olunca daha bi zor oluyor
misk-iamber3 Zeynepsametaras evet bebekle zor oluyor ben kızımı teyzesine bırakacağım ama yine de tedirginim durur mu durmaz mı diye
misk-iamber3 Salina bende başta bakir istedim ama kuaför bakırdan sarıya dönmek zor olur önce sarı yapalım istersen sonra bakir yaparız dedi